MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Taraklı ve Hendek ilçelerinde Cumhur İttifakı kapsamında yürütülen seçim çalışmalarına katıldı.

Taraklı'da esnafı ziyaret eden Bülbül, Cumhur İttifakı MHP Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı ile Büyükşehir Adayı Ekrem Yüce'ye destek istedi. Bülbül'e, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz ile Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman'da eşlik etti.

ADAY TANITIM PROGRAMI
Hendek'te düzenlenen Belediye Başkan ve Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısına da katılan Bülbül, burada yaptığı konuşmada, 'Ne mutlu Cumhur İttifakı'nın ne olduğunu kavrayanlara. Ne mutlu Cumhur İttifakı'nın bu birliktelik ruhuyla Türkiye'nin 21'inci yüzyılda lider ülke Türkiye olması hedefi doğrultusunda katkı sağlayan, destek veren ve yanında olanlara... Ülkemizin içinden geçmiş olduğu süreci hafife almaya çalışanlar, onu yok saymaya çalışanlar, 15 Temmuz'da bir darbe olmadı, 20 Temmuz'da oldu diyenler, buna kontrollü darbe diyenler, senaryo diyenler, tiyatro diyenler, bunları milletin gündeminden kaçırıp, memleketimizin, Türk milletinin bir teyakkuz haline girmesinden rahatsızlık duyanlar, varsın konuşsunlar dursunlar. Türk milleti, meselenin farkında, oynanan oyunun farkında' dedi.

'BİZ BEKA DERKEN, SİZİ ALIKOYAN NEDİR'
PYD'yi terör örgütü olarak görmediğini ifade eden ve 'Onlar bize mi saldıracaklar' şeklinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da gönderme yapan Bülbül, 'Biz beka derken, biz memleketin geleceği için tedbir alınması gerekir, seferberlik ruhu ile hareket edilmesi gerekir derken, birileri koltuğuna oturmuş, karnını kaşıyarak, ne bekası diyor. PYD'den, PKK'dan bize ne diyor. Onlar bize saldırır mı diyor. Afrin'de verdiğimiz şehit senin şehidin değil mi, Fırat Kalkan'ında verdiğimiz şehit, senin şehidin değil mi, doğuda, güneydoğuda PKK ile mücadelede verilen şehitler senin şehidin değil mi, seni bunlardan alıkoyan ne? Diyemiyor musun Türkiye'nin başında belalar var, evet CHP olarak biz de bunun farkındayız. İyi Parti olarak biz de bunun farkındayız. Saadet Partisi olarak biz de bunun farkındayız. Niye diyemiyorsunuz. Sizi alıkoyan şey nedir?' diye sordu.

'SAKARYA'DA GEDİK KABUL ETMİYORUZ'
Bülbül, şöyle devam etti: 'Oyunun farkında olalım. Bizi gevşetmeye çalışıyorlar. Bizi apansız yakalamak için mücadele ediyorlar. Türkiye'de de birileri, kısa vadeli siyasi hedeflerine varmak için, ne yazık ki, bu oyunun aleti oluyor. Cumhur İttifakı muvaffak olursa, Türkiye bağımsız ve hür şekilde yoluna devam edecek. Cumhur İttifakı muvaffak olursa, Türkiye güçlenecek, Türkiye büyüyecek ve nesillerimiz Allah'ın da izniyle güvenle, onurla, gururla, Türk bayrağını İnşallah dünyada en yüksek seviyelere, en yüksek mertebelere eriştirecek. İşte bu noktada, belediye seçimleri çok önemlidir. Surda gedik kabul etmiyoruz. Surda gedik vermeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin sayın Genel Başkanı'nın iradesi bu meydandadır. Sayın Cumhurbaşkanımız iradesi bu meydandadır. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı'nın ne demek olduğunun farkındayız. Ve Allah'ın izniyle, Sakarya'da, Hendek'te, Cumhur İttifakı'nın adaylarının arkasında kenetlenerek, hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.'

MHP'DEN HENDEK İÇİN YOĞUN KATILIM
Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısına, MHP'den katılım üst düzeyde ve yoğundu. MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül'ün yanı sıra MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, MHP İlçe Başkanları, Hendek Ülkü Ocakları ile çok sayıda partili toplantının yapıldığı alanda yerini aldı.