Arama Logo

Şu anda geri dönse katkı yapabilecek 20 isim




21
MIROSLAV STOCH
Kariyerine Slavia Prag'da devam eden Slovak oyuncu takımının en sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. Yıllarca Fenerbahçe'de aranan şansı bulamamıştı
MIROSLAV STOCH
20
VINCENT ABOUBAKAR
Beşiktaş taraftarlarının çok sevdiği isimlerden Aboubakar, Porto'da geçirdiği şanssız sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kaldı. Siyah-beyazlıların forvet anlamında bu sene yaşadığı sıkıntılar düşünüldüğünde, Aboubakar'ın Beşiktaş'a ilaç gibi gelebileceği söylenebilir.
VINCENT ABOUBAKAR
19
ALEX TELLES
Galatasaray'dan Porto'ya gittikten sonra adı Avrupa'nın devleriyle de anılan Alex Telles, Galatasaray'da Yuto Nagotomo'nun başarılı performansına rağmen katkı verebilecek bir isim olarak öne çıkıyor. Etkili ortalarıyla Porto'nun asist liderlerinden biri olan Brezilyalının bonservis bedel için 40 milyon euroluk rakamlar konuşulmaya başlandı.
ALEX TELLES
18
BRUMA
Galatasaray'a transferini Fatih Terim'in yaptırdığı Bruma, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği sakatlığın ardından istikrar sağlayamamış ve RB Leipzig'in yolunu tutmuştu. Alman ekibinde rotasyonun önemli bir ismi olan Portekizli, hücumda üretkenlik sorunu yaşayan Galatasaray'ın faydalanabileceği bir isim olabilir.
BRUMA
17
JASON DENAYER
Galatasaray'da geçirdiği iki kiralık sezon boyunca taraftarın sevgilisi olan Jason Denayer, 10 milyon euro bonservis bedeliyle Lyon'un yolunu tuttu ve yeni takımında da istikrarlı formunu sürdürdü. Savunmada sakatlıkların da etkisiyle problem yaşayan Galatasaray, defans dörtlüsünün her yerinde oynayabilen Denayer'den kesinlikle katkı alabilirdi.
JASON DENAYER
16
FABRI
Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile zaman zaman eleştirilse de güven veren Fabri, Fulham'da ise 3. kaleci konumuna düştü. Fabri sonrasında Loris Karius'u kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş ise henüz beklediği geri dönüşü alamadı. Fabri - Beşiktaş birlikteliği, iki taraf için de kesinlikle daha uygun olacaktır.
FABRI
15
FERNANDAO
Fenerbahçe'de ilk döneminde Vitor Pereira ile başarılı bir dönem geçiren Fernandao, sonrasında ise sakatlıkların da etkisiyle gözden düştü. Arabistan Ligi ekiplerinden Al Wahda'ya transfer olan Fernandao, Slimani ve Frey'den istediği skor katkısını alamayan Fenerbahçe'ye ilaç gibi gelebilir.
FERNANDAO
14
GIULIANO
Fenerbahçe'de 1 sene oynadıktan sonra para kazanmak amacıyla Ali Koç yönetiminin gönderdiği Giuliano, yerine gelen Yassine Benzia'nın beklentilerin altında kalmasıyla aranır oldu. Brezilyalı oyuncu, sezonun 3'te 1'lik bölümündeki performanslar değerlendirildiğinde, Benzia'dan daha etkili bir oyuncu gibi gözüküyor.
GIULIANO
13
MARIO GOMEZ
Beşiktaş taraftarının büyük aşkı Mario Gomez, kariyerinin son döneminde performans olarak en iyi durumunda olmasa da, forvet sorunu çeken siyah-beyazlı takımda arannan kan olabilir.
MARIO GOMEZ
12
BAFETIMBI GOMIS
Geçen sezon gol kralı olan Bafetimbi Gomis, maaşında zam isteyince Galatasaray kariyerinin sonuna gelmiş oldu. Galatasaray onun ayrılığının ardından yeni bir forvet transferi yapamadı ve tüm gol yükü Eren Derdiyok'un üzerine kaldı.
BAFETIMBI GOMIS
11
JOSEF DE SOUZA
Fenerbahçe'de oynadığı dönemde sahaya varlığını çok belli etmese de istikrarlı bir oyun ortaya koymayı başaran Josef de Souza, orta sahada sarı-lacivertli takımın aradığı dinamizmi verecek isim olabilirdi.
JOSEF DE SOUZA
10
SIMON KJAER
Fenerbahçe'den 12,5 milyon euro bonservis bedeliyle Sevilla'nın yolunu tutan Simon Kjaer, yeni takımında da vazgeçilmezlerden oldu. Sarı-lacivertli takımda bu sezon Martin Skrtel ile birlikte Simon Kjaer'in olması, "geçilmez" bir stoper tandeminin oluşmasını sağlayabilidi.
SIMON KJAER
9
MARCELO
Beşiktaş'a sessiz sedasız gelen ve ayrılırken yeri nasıl dolacak diye düşündüren Marcelo, Lyon'da kaptanlığa kadar yükseldi. Pepe'nin sakatlıklar, Vida'nın istikrarsız performansı, Marcelo'nun Beşiktaş'ta fark yaratabilecek bir isim olduğunu gösteriyor.
MARCELO
8
FELIPE MELO
Galatasaray'da Fatih Terim'in takımdaki savaşçı ismi olan Felipe Melo, ilerleyen yaşına rağmen Türkiye'de hırsı ve enerjisi ile sonuca etki edebilecek bir performans sağlayabilir.
FELIPE MELO
7
NANI
Kariyerini Sporting'de sürdüren Nani, kanat oyuncularından katkı almakta zorlanan Fenerbahçe'de önemli bir opsiyon olabilirdi.
NANI
6
ALVARO NEGREDO
Sezon başında tam form yakalamışken gönderilen Negredo, Al Nasr'da 7 maçta attığı 8 golle ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu bir kez daha kanıtlayarak Beşiktaş'ı da pişman etti.
ALVARO NEGREDO
5
LUKAS PODOLSKI
Geçen sezon başında Japonya'nın yolunu tutan Lukas Podolski, hücumda zorlanan Galatasaray'da hem solda, hem de ileri uçta fark yaratabilirdi.
LUKAS PODOLSKI
4
WESLEY SNEIJDER
Galatasaray'da taraftarın en çok eleştirdiği isimlerin başında Belhanda gelirken, unutulmaz oyuncuların başında ise Wesley Sneijder geliyor. Yaşlandı, kilo aldı, eskisi kadar etkili gözükmüyor ancak yine de Sneijder'in Belhanda'ya göre daha etkili olma ihtimali var.
WESLEY SNEIJDER