Banu Şen Bugün bizim için bir milat
HABERİ PAYLAŞ

Bugün bizim için bir milat

2020 Mart’ını sanırım hiçbirimiz unutmayacağız. Küçücük çocukların bile hafızılarına kazınan izler bıraktı. Karantina, sokağa çıkma yasakları, evde bayram kutlamaları... Nisan ve mayıs da unutulmayacak günler bırakarak geçti. Endişeli günler de yaşadık, kimi zaman özgürlüğümüzü özledik, kimi zaman evlerimizde olmanın tadını çıkardık. Ve bugün 1 Haziran... Hayatımızda yeni bir dönem başlıyor.

Yeni normal hayata yavaş yavaş dönme hazırlıkları tamamlandı. Kafeler, restoranlar, spor salonları, yüzme havuzları, işyerleri, turistik işletmeler yeniden açılıyor. Havayolları, ulaşım hatları normale dönmeye başlıyor. Şehirler birbirine açılıyor....

Haberin Devamı

Bugün hepimiz için bir milat. Özgürlüğümüze yeniden, eski hayatlarımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Ama... Mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak. Unutmayalım ki hepimizi esir alan bu virüs hala bir yerlerde geziyor olacak!

İZMİR ÖNCÜ OLDU

Bugün İzmir için ayrıca önemli. İZFAŞ öncülüğünde Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle ve Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk sanal fuarı Shoedex 2020, bugün başlıyor. Ayakkabı ve saraciye sektöründen 30’un üzerinde üretici firma, sonbahar-kış koleksiyonlarını küresel ölçekteki 250 profesyonel satın almacıyla www.shoedex.events adresinde buluşturacak.

Akıllı eşleşme filtresi ile desteklenen B2B etkinlikler üç gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında devam edecek. Her firmanın bir profil sayfası olacak ve firmalar istedikleri ürünü görsellerle tanıtabilecek. Alıcılar ile ihracatçılar online olarak görüşüp, ürünleri inceleyebilecek, sipariş verebilecek. Ben de heyecanla ilk defa sanal fuara katılacağım. Öyle görünüyor ki hayatımızda bundan sonra daha çok sanal fuarlar, sanal etkinlikler olacak...

SOYER: GURUR YAŞIYORUZ

Sanal fuar organizasyonu konusunda Türkiye’ye öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu olağanüstü günlerde dijital olarak yapılacak bu buluşma, bir ilk olacak ve bu ilke de öncü şehir İzmir imza atacak.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde ve ülkemizde üretimin ve üreticinin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diyor... Haklı da... İzmir’in hep ilklerin şehri olması hepimiz için hep gurur ve umut verici!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder