BUGÜN ALANYA'DA

Uluslararası temasları ile yoğun gündemi bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’daki Suriye zirvesinin ardından bugün Alanya’da olacak.

BUGÜN ALANYA'DA

Uluslararası temasları ile yoğun gündemi bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’daki Suriye zirvesinin ardından bugün Alanya’da olacak.

22 Aralık 2016 Perşembe 00:01
BUGÜN  ALANYA'DA
Çavuşoğlu, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit olan Uzman Onbaşı Ali Yılmaz’ın Antalya’daki cenaze töreni katılacak. Ardından Alanya’ya gelerek bazı taziye ve açılışlara katılacak.

ŞEHİDİN CENAZESİNE KATILACAK
Fırat Kalkanı Harekatı’nda Suriye’de 16 Türk askeri şehit oldu. El Bab bölgesinde şehit düşen Uzman Onbaşı Ali Yılmaz’ın Antalya’daki annesinin evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehit düşen ve aslen Gaziantepli olan 26 yaşındaki Uzman Onbaşı Ali Yılmaz’ın Antalya'daki cenazesine katılacak.

MERKEZİN AÇILIŞINI YAPACAK
Antalya’daki temaslarının ardından Çavuşoğlu,  öğleden sonra bazı açılış ve taziyeler için Alanya'ya da gelecek. Hancı Pastanesi sahibi Ali Hancı'nın Oba Mahallesi Metro Market karşısında hizmete açtığı Hancı Gurme'nin açılışını yapacak olan Çavuşoğlu'nun, daha sonra Oba'daki Bağımlılar İçin Ayakta Tedavi Merkezi'nin (BATEM) açılış kurdelesini kesecek. Çavuşoğlu'nun, taziye ziyaretlerinin ardından Alanya'dan ayrılması bekleniyor.

Çavuşoğlu’ndan gençlere davet

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bakanlığa yeni, genç nesiller kazandırmak üzere, 2017 yılı içindeki ilk kariyer memuru sınavının 28-29 Ocak 2017'de düzenleneceğini duyurarak “Memleketine ve milletine, bu onurlu mesleği icra ederek hizmet vermeyi isteyen tüm gençlerimizi sınavımıza başvurmaya davet ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 22.12.2016 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81