BUCAK BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE YARIYIL KARNE HEDİYESİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.01.2024 - 15:04, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:04
 

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE YARIYIL KARNE HEDİYESİ

Bucak Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak öğrencileri, eğlence dolu etkinliklerle buluşturmaya hazırlanıyor.
Bucaklı çocuklar Tiyatro Oyunları, Bubble Şov, Balon Şov, Kukla Şov, Papağan Şov, Bilim Şov, Hacivat Karagöz Şov gibi dolu dolu etkinliklerle hem eğlenecek hem de öğrenecek.   “Dolu Dolu Bir Ara Tatil Sizleri Bekliyor”   Çocuklar için eğitici, öğretici ve eğlenceli dolu etkinlik programları hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal; “Bucak’ımızın çocukları çok şanslı. Tabi ki velilerimiz de çok mutlu. Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren çocuklarımızın yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla dolu dolu bir sömestr tatil programı hazırladık. Çünkü çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de daha mutlu olacağına inanıyoruz. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen programları not alın” dedi.   Başkan Ünal açıklamasında “Bucak Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da düzenlediğimiz ve bir gelenek haline getirdiğimiz, öğrencilerimize yarıyıl karne hediyesi olarak sunduğumuz şölenimize 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde de devam ediyoruz. Öğrencilerimize karne hediyesi olarak bu yılda ücretsiz doyasıya eğlence sunuyoruz. Bu yılki karne hediyesi programımız Bucak Kültür merkezinde 27 Ocak’ta Papağan ve Buble Show ile perdelerini açacak. 28 Ocak’ta Neşeli Dostlar tiyatro gösterisi, 2 Şubat’ta Bilim Show, 3 Şubat’ta Hacıvat ile Karagöz kukla Show öğrencilerimizle buluşacak. Tüm gösterilerimiz 3 seans halinde saat 12:00, 14:00, ve 16:00 başlayacak. Buradan tüm öğrencilerimizi eğitim öğretim yılının 1. Döneminde gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyorum, 2. Dönemde başarılar diliyorum. Biz sizin için varız, sizin için buradayız diyerek tüm öğrencilerimizi tiyatro şölenimize davet ediyorum. “ dedi.
Bucak Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak öğrencileri, eğlence dolu etkinliklerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Bucaklı çocuklar Tiyatro Oyunları, Bubble Şov, Balon Şov, Kukla Şov, Papağan Şov, Bilim Şov, Hacivat Karagöz Şov gibi dolu dolu etkinliklerle hem eğlenecek hem de öğrenecek.

 

“Dolu Dolu Bir Ara Tatil Sizleri Bekliyor”

 

Çocuklar için eğitici, öğretici ve eğlenceli dolu etkinlik programları hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal; “Bucak’ımızın çocukları çok şanslı. Tabi ki velilerimiz de çok mutlu. Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren çocuklarımızın yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla dolu dolu bir sömestr tatil programı hazırladık. Çünkü çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de daha mutlu olacağına inanıyoruz. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen programları not alın” dedi.

 

Başkan Ünal açıklamasında “Bucak Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da düzenlediğimiz ve bir gelenek haline getirdiğimiz, öğrencilerimize yarıyıl karne hediyesi olarak sunduğumuz şölenimize 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde de devam ediyoruz. Öğrencilerimize karne hediyesi olarak bu yılda ücretsiz doyasıya eğlence sunuyoruz. Bu yılki karne hediyesi programımız Bucak Kültür merkezinde 27 Ocak’ta Papağan ve Buble Show ile perdelerini açacak. 28 Ocak’ta Neşeli Dostlar tiyatro gösterisi, 2 Şubat’ta Bilim Show, 3 Şubat’ta Hacıvat ile Karagöz kukla Show öğrencilerimizle buluşacak. Tüm gösterilerimiz 3 seans halinde saat 12:00, 14:00, ve 16:00 başlayacak. Buradan tüm öğrencilerimizi eğitim öğretim yılının 1. Döneminde gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyorum, 2. Dönemde başarılar diliyorum. Biz sizin için varız, sizin için buradayız diyerek tüm öğrencilerimizi tiyatro şölenimize davet ediyorum. “ dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.