ANA SAYFA > İZMİR > Buca zabıtasından Ova bölgesine güçlü takviye

Buca zabıtasından Ova bölgesine güçlü takviye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca zabıtasından Ova bölgesine güçlü takviye

Kente yaşayan vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışan Buca Belediyesi, denetim ağını güçlendirdi. Buca’nın her noktasında gece gündüz demeden çalışan Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vaka ve kural ihlallerine müdahale edebilmek için 4’üncü zabıta amirliğini hizmete açtı.

Buca Zabıta Amirliği, Şirinyer Zabıta Amirliği ve Evka-1 Zabıta Amirliği’ne ek olarak şimdi de Göksu Zabıta Amirliği kullanıma açıldı. Ova Pazaryeri içinde açılan amirlik ekipleri Gediz ve Ova bölgesinde hizmet verecek. 

Personel ve araçlarla güçlendirilen amirlikle ekipler, özellikle yaz dönemiyle birlikte artan işportalardan hijyen denetimine, kaldırım işgalinden pazaryerine kadar birçok alanda denetimlerini arttıracak, vatandaşlardan gelen ihbarlara artık daha hızlı müdahale edebilecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 30 metrekarelik evden 1.5 ton atık çıktı
Sonraki Haber Karabağlar’da kaçağa geçit yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?