Bu Yaz Adından Sıkça Söz Ettirecek Toy Story 4'ün Yeni Fragmanı Geldi

34
4
4
2
1
24 senedir hayatımızda olan Oyuncak Hikayesi filminin 4. serisi için geri sayım sürerken, film ekibi yeni bir fragman paylaştı. YouTube üzerinden paylaşılan bu yeni fragmanda filmin kalitesi ön plana çıkıyor.

Hayatımıza ilk kez 1995 yılında giren ve o günden beri de kalitesinden ödün vermeyen Oyuncak Hikayesi filminin son filmi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Filmin vizyona girmesine kısa bir süre kala Oyuncak Hikayesi 4 için yeni bir fragman daha paylaşıldı. Paylaşılan fragman, filmle ilgili bazı ipuçları veriyor.

Pixar ve Disney tarafından yapımcılığı üstlenilen ve artık bir fenomen haline gelmiş olan Oyuncak Hikayesi'nin 4. filminin yönetmenliğini Josh Cooley üstlendi. Ayrıca filmdeki karakterlerin seslendirmelerine de bakacak olursak kovboy Woody'yi Tom Hanks, Forky'yi Tony Hale, astronot Buzz'ı da Tim Allen seslendiriyor. Oyuncak Hikayesi 4'te kaybolan bir oyuncağın peşine düşen kovboy Woody ve arkadaşlarının eğlenceli maceralarını izleyeceğiz. İşte Oyuncak Hikayesi 4 filminin YouTube üzerinden paylaşılan son fragmanı;

Oyuncak Hikayesi 4 filmi 20 Haziran'da Avustralya, 21 Haziran'da da Türkiye, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde vizyona girecek.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/toy-story-4-trailer-hints-at-road-trip-adventure-disney-pixar/
34
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
34
4
4
2
1