Adalet Bakanı Gül Erdoğan'ı kızdıracak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, önümüzdeki yerel seçimlerde parti bayrakları ve afişleriyle ilgili aldığı karara AKP teşkilatı uymadı...

Adalet Bakanı Gül Erdoğan'ı kızdıracak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, önümüzdeki yerel seçimlerde parti bayrakları ve afişleriyle ilgili aldığı karara AKP teşkilatı uymadı.

Cumhurbaşkanı, yerel seçimlerde afişlerin, özellikle de çevre ve görüntü kirliliği yaratan parti bayraklarının sokaklara asılmamasını istemişti. Erdoğan geçen aylarda yaptığı konuşmasında partisi için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Çok eskilerden beri yerleşmiş seçim kampanyası anlayışı vardır. Şehirlerimizin caddeleri, sokakları her yeri parti bayraklarıyla, afişlerle donatılır. Biz bununla ilgili bir düzenleme yaptık. Kimse buna riayet etmiyor. Partilerin ve adayların görünürlüğünü sağlamaya yönelik bu kampanya tarzı güç gösterisi olarak devam ettik. Günümüzde artık buna ihtiyaç yok. Bunu artık çok ilkel buluyoruz. Eski tarz kampanya yöntemleri şehirlerimiz kirleten, tepkiye yol açan bir hale geldi. Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan kampanya yöntemini tamamen terk ediyoruz.”

Fakat Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Cumhurbaşkanının tepkisini çekecek bir paylaşımla gündeme geldi.

Bakan Gül, sosyal medya hesabından AKP Şahinbey İlçe Teşkilatı’nın Twitter hesabından, sokakta parti bayrağı asarken çekilmiş fotoğraflarının paylaşıldığı tweeti alıntıladı. Gül paylaşımında, “Ne güzelsiniz gençler... Ellerinize sağlık...” diye yazdı.

İşte o fotoğraflar ve Bakan Gül’ün tweeti:

Adalet Bakanı Gül Erdoğan'ı kızdıracak - Resim : 1

Adalet Bakanı Gül Erdoğan'ı kızdıracak - Resim : 2

Odatv.com

Adalet Bakanı Gül Erdoğan'ı kızdıracak - Resim : 3

arşiv