TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 20 Eylül 2019

Bu takımı kim kurdu?

İtakım arasında 7 misli değer farkı var. Bizim 1. Lig'deki Ümraniye, Hatay vb. Bratislava'dan iyi takımlar. En kötü oynadığı zamanlarda Karius'un iyi kaleci olduğunda ısrar etmiş ve "Maç alan, maç veren kaleci tipi. Çok saçma hatalar yapıyor ve yapacak, öyle olmasaydı zaten Liverpool'da devam ederdi" demiştim. Beşiktaş'ın iki açığı da ters ayağın mantığına aykırı olarak yanlış kanatta oynadıkları içim bal yapmayan arı durumundalar.
Bari arada kanat değiştirin, ama o da yok… Usain Bolt futbolcu olmak istedi ama olamadı. Sürat çok şeydir ama tek başına sadece atletizmdir.

UMUT'LA OLMAZ...
Umut, Beşiktaş'ın seviyesinde değil. Beşiktaş'ın bütün hücum gücü Adem'in performansına bağlı çünkü başka bal yapan arısı yok. Elneni, gelenlerin içinde görece kumaşı en iyi olanı.
Hemen her takım, atletik, hızlı ve fiziği iyi üstelik de üç otuz paraya ateş gibi siyahi forvet oyuncuları bulurken Beşiktaş'a bu oyuncuları layık görenler utansın. Yıllardır Ruiz gibi sayısız kalitesiz stoperi kim seçti? Gökhan Keskin mi? Kim seçiyorsa Allah aşkına o seçmesin!

MAÇIN EN İYİSİ: ADEM
Tek başına oynuyor, hücum ediyor.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ: DIABY
Yoldan geçerken alınmış gibi