site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bu Sınav Bahçeşehir Kolejinde Okuma Fırsatı Sağlıyor..!

Bu Sınav Bahçeşehir Kolejinde Okuma Fırsatı Sağlıyor..!
18.02.2020
A+
A-

5 Yıl önce kaliteli eğitimin öncüsü olmak üzere hizmete açılan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü her geçen gün vizyonu doğrultusunda büyümeye ve başarılarına yenisini eklemeye devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için 22 Şubat’ta, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar için 29 Şubat 2020 tarihinde düzenlenecek. Sınav sonuçlarına göre öğrenciler belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Çok sayıda öğrencinin başvurduğu bursluluk sınavı Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünde gerçekleşecek. Sınava Tire, Bayındır, Selçuk, Torbalı, Ayrancılar, Gaziemir, Sarnıç, Buca ve birçok farklı bölgeden yoğun başvuru yapıldı. Başvurular 20.02.2020 Perşembe günü sona erecek. “Hayal Ettiğin Geleceğe Doğru Yerden Başlamak Senin Tercihin” sloganıyla eğitim sektörünün önde gelen eğitim kurumlarından olduklarını dile getiren Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Müdürü Didem ÖNGEL ile düzenlenecek bursluluk sınavı hakkında bilgi verdi. Bursluluk sınavı ile birçok öğrenciye ücretsiz akademik eğitim bursu vereceklerini ifade eden ÖNGEL; “Ulusal sınavlarda elde edilen başarılarla İzmir’in en başarılı okuluyuz. Bahçeşehir Kolejlerinin Türkiye genelinde uygulayacağı okula kabul sınavları 29 Şubat 2020 tarihinde 8-9-10-11. sınıflara, 22 Şubat 2020 tarihinde 4-5-6-7. sınıflara olmak üzere Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünde yapılacaktır. Sınav ücretsiz olup, bu sınıflarda okuyan tüm öğrencilere açıktır.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin ve öğrenci velilerimizin sosyal medya hesaplarımızdan veya Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsüne gelerek sınav başvurularını yapmaları ve sınava giriş belgelerini almaları gerekmektedir. Bu sınavın sonucunda başarılı olan öğrencilerimize Bahçeşehir kolejinin belirlediği oranlarda burs verilecektir. Türkiye genelinde bütün Bahçeşehir Kolejlerinde aynı anda uygulanacak bu sınavlara katılım, öğrencilerimizin Türkiye genelindeki yerlerinin tespit edilebilmesi açısından önemli bir sınavdır. 21. yüzyılın eğitim modelleriyle geleceğe hazırlanmak isteyen İzmir’deki tüm öğrencileri Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı’na davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.