GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BU RESME İYİ BAKIN!..

BU RESME İYİ BAKIN!..

Tarih 03 Mart 2015, 10:34 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL ANALİZ HABER- - Bu resme iyi bakın, çok şey ifade ettiğini göreceksiniz.

AK Parti'nin Giresun milletvekili aday adayları içinde Giresun merkezde de güçlü olan ötesi bilhassa Tünel'in ötesinin (Doğu yakası) en popüler isimlerden biri olan (beliki de tek) ve nihai listede yer almasına kesin gözüyle bakılan Giresun Ticaret Borsası eski Başkanı işadamı Mustafa Demirci emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Hafta sonu yapılan milletvekili adaylarının belirlenmesinde ilk ayağı oluşturan temayül yoklamasında ismi öne çıkanlardan biri olan dahası kuruluşundan beri partinin her kademesinde fedakarca görev yapan Demirci'nin dava adamlığı eski fotoğraf karelerini  anımsattı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN VEFASI

22 Aralık 2013 yılında Giresun mitinginde halka seslenen dönemin Başbakanı şimdinin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akabinde Görele mitingine katıldıktan sonra bir vefa örneği sergileyerek kadim dostu Demirciler'in merkez ofisini ziyaret ederek yaklaşık bir saat  özlem gidermişti.

Görele'deki o ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan yakın dostları Demirci ailesi ile bir araya gelmişti. Ziyarette Demirci'nin amcası Mehmet Temel Demirci, babası  Emin Tahsin Demirci ile Mustafa Demirci'nin oğulları Burak ve Tahsin Demirci ile ilçe Kaymakamı Ünal Kılıçaslan da hazır bulunmuştu.

Bu haber 3122 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi