BU PARKLARA NASIL İZİN VERİLİYOR ?

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2016 - 15:43, Güncelleme: 23.09.2016 - 15:43
 

BU PARKLARA NASIL İZİN VERİLİYOR ?

Manisa'nın en işlek caddelerinden biri olan 1. Anafartalar Caddesi'ne Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkın önüne konulan 'Park etmek yasaktır' levhası ve dikilen siyah babalar yol kenarına park eden sürücülere engel olamıyor.
Manisa'da yıllardır çözülemeyen trafik sorunu yine gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Manisa'nın merkezinde kısa süreli işi olan vatandaşlar ücretli otoparklara saatlik ücreti 7-8 TL vermek yerine 92 TL'lik cezayı ödemeye razı oluyor. Vatandaşlar belediye tarafından dikilen 'Park etmek yasaktır' levhasına ve yol kenarına belirli aralıklarla dikilen babaların varlığını görmezden geliyor ve park ediyor.   GERÇEKTEN CEZA YAZILIYOR MU ?  Yasak olmasına rağmen yol kenarlarına park edilen araçların yetkililer tarafından görülüp görülmediğini merak eden vatandaşlar; ' Trafik cezaları tam anlamıyla uygulanmıyor. Sürekliliği ve caydırıcılığı yok. Bazı vatandaşlar ceza yazılmayacağına o kadar emin ki dörtlülerini yakıp saatlerce gelmiyorlar. Bunlara nasıl izin veriliyor, ya da gerçekten her ihlalde plakalarına ceza yazılıyor mu ? Bu parklara müsade edilmediğini ve gerekli yaptırımların gerçekleştiğini düşünmek istiyoruz' dediler.  
Manisa'nın en işlek caddelerinden biri olan 1. Anafartalar Caddesi'ne Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkın önüne konulan 'Park etmek yasaktır' levhası ve dikilen siyah babalar yol kenarına park eden sürücülere engel olamıyor.
Manisa'da yıllardır çözülemeyen trafik sorunu yine gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Manisa'nın merkezinde kısa süreli işi olan vatandaşlar ücretli otoparklara saatlik ücreti 7-8 TL vermek yerine 92 TL'lik cezayı ödemeye razı oluyor. Vatandaşlar belediye tarafından dikilen 'Park etmek yasaktır' levhasına ve yol kenarına belirli aralıklarla dikilen babaların varlığını görmezden geliyor ve park ediyor.
 
GERÇEKTEN CEZA YAZILIYOR MU ? 

Yasak olmasına rağmen yol kenarlarına park edilen araçların yetkililer tarafından görülüp görülmediğini merak eden vatandaşlar; ' Trafik cezaları tam anlamıyla uygulanmıyor. Sürekliliği ve caydırıcılığı yok. Bazı vatandaşlar ceza yazılmayacağına o kadar emin ki dörtlülerini yakıp saatlerce gelmiyorlar. Bunlara nasıl izin veriliyor, ya da gerçekten her ihlalde plakalarına ceza yazılıyor mu ? Bu parklara müsade edilmediğini ve gerekli yaptırımların gerçekleştiğini düşünmek istiyoruz' dediler.  


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.