|
Bu nasıl platform?

“Trabzonsporlular Platformu” adı altında bir platform türedi. Birkaç ismin imzası ile kamuoyuna deklerasyonlar yayınlayan bu platformun ne hikmetse derin! Yüzü ortaya çıkmıyor.

Önceleri imzasız yayınlamaya çalıştıkları deklerasyonlar yayınlanmayınca, birkaç isimle asıl amaçlarını ortaya koyma yolunu seçtiler.

Bu platform önceki gün yeni bir bildiriyi daha kamuoyuna sunarak “acil çağrı” kod adıyla Trabzonspor yönetim kuruluna çağrıda bulunup öneriler ışığında genel kurul yapılması için çeşitli nedenleri sıraladılar...

Buraya kadar her şey güzel de bu platformun veya akıl hocalarının Trabzonspor ile ne kadar ilgili olduğu satır aralarında yaptıkları eksiklikle ortaya koydu. İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi karşısında tek yumruk olduğunu ortaya koymaya çalışan ve yayınlanan deklerasyonun altını doldurmak için eski başkanlara sarılan platformun açıklamasını biraz da biz açalım.

Açıklamanın gayrı ciddi olduğunu ortaya koymak için eski başkanlardan Mustafa Günaydın’ın isminin açıklamada yer almadığını belirtmemiz yeter de artar bile...

Hadi biraz daha irdeleyip ve çağrının altındaki imzalara bakarsak 2000 yılında Mehmet Ali Yılmaz’ın karşısına teknik direktör Özkan Sümer’i çıkartıp, Yılmaz’ı uzaklaştıran grubun bağlantısını kurabiliriz. Yetmedi aynı uzantının Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesinde etkin rol oynadığını da görebiliriz.

Şimdi sadede gelelim, doğru oturup doğru konuşalım...

Resmiyete büründürmek için birkaç ismin yer aldığı ve “Trabzonsporlular Platformu” adı verilerek altı doldurulmaya çalışılan bu platformun Trabzon’un büyük ağabeyine dayandığı belli. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu ağabeye! saldırmasından sonra ağabeyin! olmaya çalışan ve bu birlikteliği ortaya koyarken asıl Trabzonsporluları dışarıda bırakan bu platformun, Yılmaz ve Albayrak isimlerini kamuoyuna bütünlük mesajı gibi vermelerinin inandırıcı hiçbir yönü yok.

Bir elin parmakları kadar sayıya sahip kulüp başkanlarından bihaber olan bir oluşumun Trabzonspor ile ne kadar ilgili olduğu ortadayken varın katkısını siz düşünün?

#Trabzonspor
#Trabzonsporlular Platformu
#acil çağrı
#İbrahim Hacıosmanoğlu
9 yıl önce
Bu nasıl platform?
Dindar sünnilerin baskısı efsanesi
Muhafazakarlaşıyor muyuz?
Mahalle baskısından İslamofobyaya bir yol vardır
“Devrimci” muhafazakârlık ve “yabancı” milliyetçilik
Ebu Gureyb’den IŞİD’e