Bu mağduriyet derhal giderilmelidir

SİYASET 24.11.2016 - 16:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2994+ kez okundu.
 

Bu mağduriyet derhal giderilmelidir

Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mehmet AYBAR,...
...24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yazılı açıklama  yaptı.  Tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutlayan Aybar, "Öğretmenlerimizin karşı karşıya bulundukları zorluklara rağmen ortaya koydukları gayret ve fedakarlık her türlü takdirin üzerindedir" dedi.Altın nesil yetiştirme gibi ulvi bir görevin sorumluluğunu omuzlarında taşımalarına rağmen öğretmenlerin, uygun çalışma şartlarından ve maddi imkandan yoksun olduğunu vurgulayan Aybar, "Maalesef öğretmenlerimiz ciddi sorunlarla boğuşmaktadır. Büyük bölümü ailesinin geçimini sağlayabilmek için işportacılık, simitçilik, şoförlük gibi ek işler yapmak zorunda kalmaktadır. Gelişmiş  ülkelerindeki bir öğretmen özlük hakları bakımından, bizim öğretmenlerimizden 3- 4 kat daha fazla ücret almaktadır. Toplumun imarı öğretmenlerimiz ile başlar. Ülkemizde çok ciddi bir öğretmen açığı vardır  Bu açık derhal kapatılmalıdır. Hem öğrencilerimize hem de atanamayan öğretmenlerimize yıllardır yaşatılan bu mağduriyet derhal giderilmelidir. Çünkü Eğitim bir ülkenin en önemli ve en öncelikli meselesidir" diye konuştu. 
Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mehmet AYBAR,...
...24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yazılı açıklama  yaptı.  Tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutlayan Aybar, "Öğretmenlerimizin karşı karşıya bulundukları zorluklara rağmen ortaya koydukları gayret ve fedakarlık her türlü takdirin üzerindedir" dedi.
Altın nesil yetiştirme gibi ulvi bir görevin sorumluluğunu omuzlarında taşımalarına rağmen öğretmenlerin, uygun çalışma şartlarından ve maddi imkandan yoksun olduğunu vurgulayan Aybar, "Maalesef öğretmenlerimiz ciddi sorunlarla boğuşmaktadır. Büyük bölümü ailesinin geçimini sağlayabilmek için işportacılık, simitçilik, şoförlük gibi ek işler yapmak zorunda kalmaktadır. Gelişmiş  ülkelerindeki bir öğretmen özlük hakları bakımından, bizim öğretmenlerimizden 3- 4 kat daha fazla ücret almaktadır. Toplumun imarı öğretmenlerimiz ile başlar. Ülkemizde çok ciddi bir öğretmen açığı vardır  Bu açık derhal kapatılmalıdır. Hem öğrencilerimize hem de atanamayan öğretmenlerimize yıllardır yaşatılan bu mağduriyet derhal giderilmelidir. Çünkü Eğitim bir ülkenin en önemli ve en öncelikli meselesidir" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.