Bağlar Mahallesi 7058 nolu Sokak sakinleri günlerdir adeta kabusu yaşıyor. 2 su borusu ve 1 lağım borusunun patladığı sokakta vatandaşlar isyan etti. İddialara göre gelen SASKİ ekipleri ‘bizim işimiz değil diyerek’ boruya müdahale etmedi

Erenler Belediyesi’ne bağlı Bağlar Mahallesi’nde ki evlerin bahçesine dolan lağım suları günlerdir vatandaşlara adeta kabusu yaşattı. Sokak sakinleri, defalarca aramalarına rağmen belediyenin kendileri ile ilgilenmediğini iddia etti.

KOKU VAR

Sokak sakinleri, bir haftadır evlerinin bahçesine dolan lağım suyu ile uğraşıyor. Belediyeyi defalarca aramalarına rağmen, gelip giden olmamasına tepki gösterdi. Gelen SASKİ yetkilileri de ‘bizim işimiz değil’ diyerek müdahale etmediğini iddia eden Ümmet Keleş, “Kime gittiysem ilgilenmedi. Gelenlerde ‘bizim işimiz değil’ dedi. Yapmaya gelenler fotoğraf çekip gitti bir daha gelmedi. Mahallelinin sağlığı söz konusu. Her yer çamur ve pislik içinde. Bahçelere lağım doldu. Evlere henüz girmedi ama evler rutubeti çekti kokudan durulmuyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim