Bu kadar eğriden bir doğru çıkarmak

Ahmet Bingöl yazdı

10 Mart 2017 09:54
A
a
Sütiş Eskişehir
“Deveye sormuşlar boynun neden eğri, oda nerem doğru ki demiş” Eskişehirspor misali birçok eğri işler var. Yönetim canla başla çalışsa da eli kolu bağlı, her şey pamuk ipliği ile bağlı koptu kopacak. Maddi sıkıntı hat safhada, destek yok. Takımın kafası karışık, son Erkan olayı takımı olumsuz yönde çok etkiledi. Son alınan sonuçlar hiç iç açıcı değil. Taraftar mutsuz ama umutsuz değil. Bu eğrileri çoğalmak mümkün, valla yukarıda yazdıklarımdan benim de içimi karartı umutlarım bitti.
Burada amaç eşiklikleri ve eğrileri bulmak değil zorlukları göstermek, hedeflenen noktaya ulaşmanın yollarını umutlarını aramak. Hayata hep bardağın dolu tarafından bakan biri olarak bu örnekleri vermemdeki amaç, bu kadar eğriden hedeflenen doğruya nasıl gidileceğini bulmak, hedefte bir üst lig olduğuna göre umutlarımızı canlı tutmak hepimizin görevi olmalı.
Hiç kimse istemese de bir Erkan Zengin krizi yaşandı. Erkan’ın bu takıma katkıları bir futbolcudan çok fazla, takım kaptanı ve abisi takımda yaşanan olumsuzluları üzerine çeken paratoner gibi, sorunları çözen, sahada varını yoğunu ortaya koyan bir kaptan, taraftarın sevgilisi. Böyle çok yönlü bir oyuncuyla sorun yaşamak ya da takımdan ayrı tutmak uzaklaştırmak, moralleri bozar umutsuzluk aşılar. Bu yüzden krizin kısa sürede tatlıya bağlanması, yaranın derinleştirmeden kapanması anlamı çıkar ki olması gereken buydu. Herkes rahat bir nefes aldı. Umutlar canlandı moraller düzeldi. Yukarıda Erkan için yazdığım cümleler için takımın üzerinde o ne derse o olur anlamı çıkmasın, Erkan bu takımın bir parçası önemli bir parçasıdır o kadar. 
Futbol takımların tek patronu Teknik direktörlerdir. Teknik adamlar Futbolcuya dayalı bir düzen kurmazlar, kurarlarsa o takım olmaz. Sayın Mustafa Denizli’de takım olgusunu oluşturmak için çaba sarf ediyor. Bizlerde hedefe ulaşmak için koşulsuz destek olmalıyız.
Hafta içinde takımın üzerindeki olumsuz havanın dağıldığını gördük. İnşallah bu olumlu sinerji Giresunspor maçında sahaya yansır istediğimiz sonuçla ayrılırız.
Bakalım sezon sonunda bu kadar eğriden bir doğru çıkacak mı? Hadi hayırlısı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi