Bu hafta vizyona giren filmler- 4 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 4 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 4 Ekim
30 Eylül 2019 - 09:20 - Güncelleme: 11 Ekim 2019 - 11:38
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1’i animasyon 5 yerli ve 2 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 4 Ekim’de vizyona giren filmler; 


1) Joker
Tür: Dram, Gerilim, Suç
Senarist: Todd Phillips , Scott Silver
Yönetmen: Todd Phillips
Yapımı: 2019- ABD
Yapımcı: Martin Scorsese
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Alec Baldwin, Zazie Beetz, Josh Pais, Frances Conroy…

Filmin konusu: Başarısız olmuş bir komedyenin akli dengesi bozulur ve gözü dönmüş bir katile dönüşür. 2019 yapımı Todd Phillips filminde Joker'i Joaquin Phoenix canlandırıyor.


2) Dert Bende
Tür: Komedi
Senarist: Muammer Tali
Yönetmen: Berat Özdoğan
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yapımcı: Ümit Kantarcılar
Oyuncular: Ümit Kantarcılar, Jessica May Drociunas, Sermet Yeşil, Ahu Sungur, Onur Dilber…

Filmin konusu: Kenan, Cem ve Mert üç yakın arkadaştır. Mert’in evleneceği haberini alan Kenan ve Cem arkadaşlarının bu evlilikten mutsuz olacağını düşünmektedir. İki kafadar mutsuz bir evlilik yapmasını engellemek için Mert’i kaçırmaya karar verirler. Pis işlerde ustalaşmış Ejder ile yolları kesişen ikiliyi bu macerada birçok sürpriz beklemektedir.


3) Kuşatma: Yedi Uyuyanlar
Süre: 85 dk.
Tür: Aksiyon, Dram
Senarist: Ahmet Şafak
Yönetmen: Utku Uçar
Yapımı: 2019 – Türkiye
Oyuncular: Ahmet Şafak, Fulden Akyürek, Özcan Varaylı, Sefa Zengin, Mehmet Tokat…

Filmin konusu: Her şey Amerikalı “blackwater “ subayı Falcon’un Kerkük’e gelişiyle başladı. Türk İrtibat Timi subayı Turan’ı, bu mağrur ve istilacı askeri danışmana hak ettiği cezayı verdikten sonra ölümüne bir savaş bekliyordu. Ülkesinin varlığı yolunda her türlü cefayı göze alan Turan, kaos baronlarının büyük komplosuna karşı mücadele ederken, Yüz yıllık uykudan uyandırılan Nemesis terör örgütünün karşısına, derin milletin evlatları “Yedi Uyuyanlar” çıkacaktı.
Bu bir derin millet hikayesidir…


4) Piranalar
Orijinal İsmi: La paranza dei bambini
Tür: Dram
Yönetmen: Claudio Giovannesi
Senarist: Claudio Giovannesi
Yapımı: 2019 – İtalya
Oyuncular: Viviana Aprea, Pasquale Marotta…

Filmin konusu: Piranalar, mafyaya girmeye çalışan bir genç ve onun içinde bulunduğu zalim arkadaş grubunun hikayesini konu alıyor. Napoli’de ellerinde makineli tüfeklerle gezen ve mafyadan kazandıkları parayla marka kıyafetler satın alan 15 yaşındaki Nicola ve arkadaşları aslında geleceğin mafyalarının nasıl yetiştiğini bizlere gösteriyor.


5) Hareket Sekiz
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Senarist: Ayberk Çınar
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yapımcı: Levent Cengizhan
Oyuncular: Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel…

Filmin konusu: Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir? Yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu'nun oturduğu, senaryosunu ise Ayberk Çınar'ın kaleme aldığı "Hareket Sekiz" filminin oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel, Sarp Bozkurt, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Aykut Taşkın gibi isimler yer alıyor.


6) Kral Şakir Korsalar Diyarı
Tür: Animasyon, Komedi
Yönetmen: Berk Tokay, Haluk Can Dizdaroğlu
Senarist: Haluk Can Dizdaroğlu
Yapımı: 2019- Türkiye
Yapımcı: Necati Akpınar

Filmin konusu: Kral Şakir Oyun Zamanı’nın devamı niteliğinde olan film Bermuda Şeytan Üçgeni’nde gizemli bir küreye hapsolan Kral Şakir ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Tarih öncesinden gelen dev bir yaratık, okyanusun deriniklerinden çıkar ve korku salmaya başlar. Onu yenmek için gerekli olan şey ise altın bir savaş topudur. Kral Şakir ve ailesi bu topu bulmak için yola çıkarlar ancak bu umdukları kadar kolay olmayacaktır.


7) Keşfedilmemiş Çocuklar
Tür: Dram
Yönetmen: Bülent Terzioğlu
Yapımı: 2019 - Türkiye

Filmin konusu: Ailesi tarafından terkedilmiş ve kimsesizler yurdunda yaşayan kahramanlarımız özel yeteneklere sahiptir. Hayata tutunmaya çalışırken, sokaktaki suçlar ve kötülükler bir şekilde onlara bulaşmıştır ama okuldaki öğretmenleri ve sahip oldukları özel yetenekleri ile bu durumdan kurtulacaklardır. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum