Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Ocak

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Ocak

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Ocak
03 Ocak 2020 - 13:30 - Güncelleme: 10 Ocak 2020 - 15:27
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli ve 4 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi. ‘Baba Parası’ ve ‘Ip Man:4 Final’ adlı filmler erkenden vizyona girerken, diğerleri olağan günde beyazperdedeki yerini aldı.

İşte 1-3 Ocak’ta vizyona giren filmler; 


1) Baba Parası
Vizyon Tarihi: 1 Ocak 2020
Tür: Komedi
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Senarist: Selçuk Aydemir
Yapımı: 2020 – Türkiye
Yapımcı: Murat Cemcir , Necati Kocabay
Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin…

Filmin konusu: Ülkenin en zengin insanlarından birinin ölümünün ardından, farklı din, dil, ırk ve sosyal statülerden farklı kişilerin kardeş oldukları ortaya çıkar. Miras için heyecanla bekleyen kardeşlerden yalnızca bir tanesi mirasın tamamını alabilecektir. Bu sebeple amansız bir yarış başlar!


2) Ip Man 4: Final 
Vizyon Tarihi: 1 Ocak 2020
Tür: Aksiyon , Biyografi , Dram
Yönetmen: Wilson Yip
Senarist: Edmond Wong
Yapımı: 2019 - Hong Kong
Yapımcı: Raymond Bak-Ming Wong , Donnie Yen
Oyuncular: Donnie Yen, Scott Adkins, Vanness Wu, Kwok-Kwan Chan, Yue Wu…

Filmin konusu: On yılı aşkın bir süredir devam eden ve Uzak Doğu Dövüş Sanatları'nı beyaz perdede en iyi şekilde yansıtan IP MAN serisinin son bölümü IP MAN 4:Final'in konusu şöyle: Dövüş sanatını kötüye kullananlara karşı savaş açan IP MAN, güç, ustalık ve tevazuyu birleştirerek birçok öğrenci yetiştirmiş, yaşayan en büyük ustadır. Bruce Lee ile Ip Man 3'teki karşılaşmalarının ardından, ikilinin arasında yaşanacaklar final niteliğindeki bu filmde açıklığa kavuşacak.


3) Lazkit
Tür: Komedi
Yapımı: 2019 – Türkiye
Ülke: Türkiye
Yönetmen: Yusuf Atıcı
Oyuncular: Tuğba Özay, Sedat Kapurtu, Sinan Bengier…

Filmin konusu: Laz Kit, Amerika'dan küçük bir köye gelen genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Kalemiti Ceyn, Amerika'dan küçük bir köye geldiği zaman beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır. Tarlaya giden genç kadın, burada erkeklerin saldırısına uğrar. Peşindeki erkeklerden kaçan Kalemiti Ceyn, köy meydanına geldiğinde duruma şahit olan Deli Kadir tarafından kurtarılır. Ancak olanlar bununla da sınırlı kalmayacaktır.


4) Judy
Süre: 118 dk.
Tür: Biyografi , Dram , Müzikal
Yönetmen: Rupert Goold
Senarist: Tom Edge
Yapımı: 2019 - İngiltere
Oyuncular: Renee Zellweger, Finn Wittrock, Jessie Buckley, Michael Gambon, Rufus Sewell…

Filmin konusu: Başrolde Oscar Ödüllü Renée Zellweger ile Efsanevi Oyuncu Judy Garland’ın Nefes Kesici Gerçek Hikayesi.  “Oz Büyücüsü” filminde rol almasından otuz yıl sonra, sevilen şarkıcı ve oyuncu Judy Garland bir gece kulübünde sergileyeceği özel bir gösteri için Londra’ya gelir. Burada geçmişi ve verdiği kararların muhasebesini yaparken, daha sonra kocası olacak müzisyen Mickey Deans ile fırtınalı bir aşk yaşamaya başlar. JUDY, filmleri ve şarkılarıyla insanlara mutluluk ve umut aşılarken, aradığı sevgi ve mutluluğu bir türlü bulamamış bir kadının gerçek hikayesi.


5) 2177 Hackerları
Orijinal İsmi: 2177: The San Francisco Love Hacker Crimes
Süre: 98 dk.
Tür: Bilim Kurgu
Yönetmen: Jose Figueroa
Senarist: Jose Figueroa
Yapımı: 2019 – ABD
Yapımcı: Jose Figueroa
Oyuncular: Sean Patrick  Flanery, Dominique Swain, Miracle Laurie, Shane Coffey, Maria Olsen…

Filmin konusu: 2177 Hackerları, hafızasını kaybetmesine neden olacak bir olayın ardından, peşine düşen adamlardan kaçmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam gözlerini açtığında, kim olduğuna dair hiçbir fikri olmadığının farkına varır. Geçmişe dair hiçbir anısı olmayan adam, birden kendisini peşinde olan bir suikastçiden kaçarken bulur. Bu sırada, sert olduğu kadar havalı bir polis olan karısı, adamı bulmak için umutsuzca bir arama başlatmıştır. Ancak kadının kocasını bulmak için verdiği çaba, kariyerinin sona ermesine neden olacak bir hamle olur.


6) Yabani
Orijinal İsmi: Stray
Süre: 90 dk.
Tür: Dram , Gerilim , Korku
Yönetmen: Olga Gorodetskaya
Senarist: Olga Gorodetskaya
Yapımı: 2019 – Rusya
Oyuncular: Yelena Lyadova, Vladimir Vdovichenkov, Yevgeni Tsyganov, Mikhail Safronov…

Filmin konusu: Igor ve Polina'nın oğulları Vanya'nın kaybolmasının üstünden 4 sene geçmiştir. Genç çift Vanya'nın bulunmasından umudu kestiklerinden bir çocuk evlat edinmeye karar verirler. Yeni evlat edindikleri çocuğun davranışlarının kayıp Vanya'ya benzemesi başlarda Igor ve Polina'nın endişelenmesine neden olmaz. Ancak ''Yeni Vanya'' yabani ve insan olmaktan uzak bir varlıktır ve yeni ebeveyneleri de bu durumu en acı biçimde deneyimleyeceklerdir. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum