Haberler

    Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçeli Taraftarlarının Üstüne Hoparlör Koydu

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe ile oynanan derbi öncesi misafir tribününün olduğu bölümün üstüne hoparlör yerleştirerek Beşiktaş marşları çaldırdı.

    Vodafone Park'ta maç öncesi ilginç bir olay yaşandı. Fenerbahçe taraftarlarının tezahüratının susturulması adına sadece misafir tribünün olduğu yere müzik verildi.

    Bütün statta müzik sesi kesilirken, bir tek Fenerbahçelilerin olduğu alana yüksek sesle müzik yayını yapıldı, Beşiktaş marşları çalındı.

    Sarı-lacivertli taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Dolmabahçe Sarayı Fenerbahçe Umut Eren Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (30)

    Niklaus:

    sayın 5iktaş 8iztaş artık isminiz ne ise karıştırır olduk. Sizleri bayern maçındada bol bol marş çalarken görmek isteriz

    7
    9
    yanıtYanıtla
    cihan:

    beşiktaş olmasa son 3 sezondur avrupada şampiyon olan bile eleme oynayacak ettiği laflara bak. . . yeminle sizinle aynı havayı dahi solumak istemiyorum. . . yaşın 15''ten büyük değildir muhtemelen. yazı dilin ve espri seviyen bunun kanıtı

    yanıt3
    yanıt2
    konya 42424242:

    Şenol Hoca hakeme sarılsaydın galibiyeti kutlasaydın daha maç başlamadan a spordaki yorumcular tahmin eti hakemin tavrının ne yönde olacağını .

    3
    12
    yanıtYanıtla
    Haha:

    Bunlar tam komedibahçe ya. Zavallıları gelen eziyor giden eziyor.

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Ketum komplex kıskanç aykuttan fenerde antrenör olmaaaaz. Bu Adam anca konya gibi takımlarda antrernör olur. daha dakika 9 golü atmış ya fener geri çekilmeye ve zamana oynamaya başladı daha 80 dakika var nasıl biter böyle. Aykut bu taktiği gençlerbirliğine karşıda kayseriye karşıda yapıyor oyun anlayışı bu birde yıldız futbolcuyu kıskanır takmış kafayı Valbuenaya bir zamanlar Alex''te olduğu gibi. . . Bir fenerli olarak bu sonuca sevindim Azizi ve aykuttan kurtulma zamanı gelmiştir. ALİ KOÇ ALİ KO

    8
    0
    yanıtYanıtla
    ES ES Lİ:

    sanki fenerbahçe nin 5iktaş tan çok farkı var bu sene başakşehir şampiyon olur sizde ağzınızı açar bakarsınız

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Cevo:

    Beşiktaş’ın kalleşliği bu. Ama aykut kocamanın yorumlarını okurken Fenerbahçeye yazık dedim. Profesyonel ve şirin görünme kaygısıyla hep kendi takımını suçluyor. İnsan az çok bi duruş sergiler. Bunun ne dediği istediği anlaşılmıyor. Zannedersin ki maçın hakemi .

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Murat caneker:

    maç baslayana kadar ve gol oldugunda kullanılıyor stada gitmiyonuz haber yapıyonuz

    4
    2
    yanıtYanıtla
    LAZ61:

    FENERLİ KUŞLARA AZ BİLE :D

    5
    1
    yanıtYanıtla
    üzülüyorum:

    EZİK BJK

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title