Haberler

Fenerbahçe Hem 3 Puanı Hem Averajı Kaybetti

Güncelleme:

Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu. Quaresma'nın son golüne engel olamayan sarı-lacivertliler averaj avantajını da rakibine kaptırmış oldu.

Ligin ilk yarısında Beşiktaş'ı evinde 2-1 mağlup eden Fenerbahçe deplasmandaki rövanşı 3-1 kaybetti. Kameni'nin yediği son gol averaj avantajını Beşiktaş'a kazandırdı.

Müthiş anlara sahne olan maçta 1-0 öne geçen ancak skoru koruyamayan sarı lacivertliler arka arkaya yediği gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Quaresma'nın uzatma dakikalarında attığı 3. gol ise bambaşka bir anlam kazandı.

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE'Yİ İKİLKİ AVERAJDA GERİDE BIRAKTI

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'den 3 puanı alarak 3.sıraya yükselen Beşiktaş o golle Fenerbahçe'yi ikili averajda da geçti. Siyah beyazlılar Quaresma'nın o gülü sayeseinde Ligin sonunda olası bir puan eşitliğinde, ligi Fenerbahçe'nin önünde bitirmeyi garantiledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

FB Lee:

gs nin bjk nin fikstürü çok zor. GS kadıköye bjk telekoma gidecek. Gs yi fb rahat yener. 3 puan garanti. Başakşehir de aynı. Fb nin fikstürü bundan sonra çok kolay. FB yüzde 90 şampiyon. Yüzde 10 da böyle şansızlık falan olursa diye. Aykut a rağmen.

2
9
yanıtYanıtla
IDI U KURAC:

FB LEE SEN OLAYI ÇÖZMÜŞSÜN KARDEŞ. . BRAVO. . SEN KAHVALTIDA NE YİYORSUN DA BUKADAR AKILLISIN!?

yanıt3
yanıt1
Memo:

Yav hee heee fenerde yeniyordu bjk tasi hele bir toparlanin bir??

yanıt1
yanıt1
gslı:

emek ve düzen =3, yağma, fırsatçılık, hazıra konma, despotluk, alengirlik =1

3
7
yanıtYanıtla
dasd:

münih karşısında emek ve düzen yokmuydu.

yanıt0
yanıt2
DASDA CEVAP:

DASD, B. MÜNİHTE DE EMEK , PLANLI ÇALIŞMA VE İŞ DİSİPLİNİ VAR. YANİ SON 20 YILDAKİ FENEVDE OLMAYAN HERŞEY VARDI

yanıt0
yanıt0
FB:

Şike şike diye dilinin ucunu yırtanlar dadanmış buraya yine, o sene gs''yi bjk''yi Ts''yi bilmem daha kimi gidip evinde vurduk, o zaman onlarda şike yapmıştır. Mantık bunu diyor ne diyelim.

5
4
yanıtYanıtla
ADALET:

ŞİKE YAPMADAN SİZ ŞAMPİYON OLAMAZSINIZ. CÜNEYT''E RAĞMEN YENEMEDİNİZ. 2011''DEKİ TETİKÇİNİZDİ SİZİN. AYKUT SÖYLEDİ YA MAÇLARI SADECE SAHADA KAZANMIYORUZ DİYE. ŞİKEBAHE DAHA BETER OLUN EMİ. . . .

5
3
yanıtYanıtla
gerek yok:

Gerek yok ki averaja. Fenerbahçe son maçlarda avantajlı zaten puan farkıyla sampiyon olur.

3
5
yanıtYanıtla
melih:

sampıyon belli ınsallah galatasaray

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title