Bu cenneti çöplüğe çevirecekseniz gelmeyin istemiyoruz

Uşak kent merkezine sadece 6 kilometre uzaklıkta bulunan Karaağaç Göleti çevresindeki pislik, doğaseverleri isyan ettirdi.
Bu cenneti çöplüğe çevirecekseniz gelmeyin istemiyoruz

Öte yandan Uşak Belediye Başkan adaylarından bazıların ‘Karaağaç Göleti Rekreasyon Alanı’ adı altında burada kamp ve piknik alanı yapma vaatlerine rağmen göletin ve çevresindeki piknik alanının içler acısı hali Uşaklı vatandaşı isyan ettiriyor.

GELMEYİN KARDEŞİM İSTEMİYORUZ!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Uşak Belediyesi’ne bağlanacak gölet ve piknik alanında yaşanan kirliliğe isyan eden doğasever Uşaklılar sosyal medyadan tepkilerini şöyle dile getirdi:

“Karaağaç Göleti ve piknik alanındaki bu iğrenç manzara midemi bulandırdı. Bu pisliği yaratanlara söylüyorum. Sizin piknik anlayışınız cenneti çöplüğe çevirmekse gelmeyin arkadaş. İstemiyoruz!”

“Bu büyük ayıp bizim...Karaağac Göleti kaçıncı defa temizlendi? Kaçıncı defa temiz bırakalım dedik ama...Kusura Bakmayın ama bu bizim eserimiz. Hangimiz evimizde böyle bir hale tahammül ederiz? Peki, burası hepimizin evi sayılmaz mı? Huzur bulmaya geliyoruz ama kirletip geri dönüyoruz. Çözümü hep yetkililer diyerek ararız. Burayı yetkililer şu, bu değil biz, sen, ben bu hale getiriyoruz. Lütfen bu cennet köşeyi temiz tutalım.”

“Bugün bende face sayfam da bahsettim. İnanın fotoğrafını yayınlamaktan iğrendim Bunları yapan insan olamaz birde lastik yakma var cok kötü etrafı karartıyor nasıl önlenir bilmiyorum.”