Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu adam kafayı balon patlatmakla bozmuş!

    Jan Hakon Erichsen, kendinin de parçası olduğu Destruction Diaries düzenekleriyle balonları imha etme sanatını konuşturuyor.

    Saçma olanın peşinden gitmek yaratıcı bünyelerden güzel ürünlerin çıkmasını sağlayabiliyor. Örneğin absürt robotlarıyla tanınan İsveçli mucit Simone Giertz 2 milyona yakın takipçisiyle YouTube’da izlenme rekorları kırıyor. Absürtlük, yaratıcı iletişim kampanyalarında ve tasarım alanında da başarılı örneklerle hep bir adım önde. Jan Hakon Erichsen de uçsuz bucaksız saçmalıklar evrenini, kendi yaptığı düzeneklerde yaşatan bir görsel sanatçı olarak gündemde. Çalışmalarını Destruction Diaries adı altında paylaşıyor.

    dfgfh

    KENDİNİ BALON PATLATMAYA ADAMIŞ

    Norveçli sanatçı Jan Hakon Erichsen, kendinin de parçası olduğu Destruction Diaries (İmha Günlüğü) düzeneklerini balonları yok etmeye programlamış. İcatlarını günlük olarak Instagram’da, derlemeler halinde de YouTube’da paylaşıyor.

    BULDUĞU HER KESKİN MALZEMEYLE BALON PATLATIYOR

    Çoğunlukla et bıçağı ile balonları patlatıyor ancak kaktüs, muz ve testere gibi farklı malzemeler de denemekten geri durmuyor. İnternet sitesindeki açıklamalarda korku, öfke ve hayal kırıklığı gibi konulara odaklandığını belirtmiş. Oslo Ulusal Sanat Akademisi mezunu olan Erichsen’in çalışmaları, Norveç’te, uluslararası galerilerde ve video festivallerinde sergilenmiş.
    YouTube Creators da geçtiğimiz hafta twitter üzerinden Erichsen’in kanalını tanıtarak, sanatçının bilinirliğine katkıda bulundu.

    Bu adam kafayı balonlarla bozmuş!

    En Çok Aranan Haberler