Haberler

Bu acının tarifi yok! Acılı anne, bir evladını daha trafik kazasına kurban verdi

Güncelleme:

Antalya'da cuma namazına gitmek için evinden çıkan 7 yaşındaki Ömer Sevban Ergin, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası sinir krizi geçiren acılı annenin yıllar önce bir çocuğunu daha trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde cuma namazına gitmek için evden çıktığı belirtilen 7 yaşındaki Ömer Sevban Ergin, otomobilinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 11.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Habibler Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki evlerinden cuma namazına gitmek için çıkan Ömer Sevban Ergin'e Dilek A. yönetimindeki 07 DBD 23 plakalı otomobil çarptı.

Bu acının tarifi yok! Acılı anne, bir evladını daha trafik kazasına kurban verdi

GERİYE AYAKKABISI KALDI

Otomobilin sürüklediği Ömer, çağrılan sağlık ekibinin müdahalesi sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaza sonrası sinir krizi geçiren otomobil sürücüsü Dilek A.'ya ise sağlık ekipleri müdahale etti. Dilek A., ambulansta yapılan müdahalenin ardından polis merkezine götürüldü. Kaza sonrası küçük Ömer'in ayakkabısının yolun ortasında kaldığı görüntüler, yürekleri dağladı.

Bu acının tarifi yok! Acılı anne, bir evladını daha trafik kazasına kurban verdi

KAZA SONRASI ORTAYA ÇIKAN DRAM

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde cuma namazına gitmek için evden çıkan 7 yaşındaki Ömer Sevban Ergin'e otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan Dilek A.'nın, yıllar önce benzer bir acı yaşadığı belirlendi. Kaza sonrası sinir krizi geçiren Dilek A.'nın, 2 yaşındaki çocuğunu da trafik kazasında kaybettiği ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Döşemealtı Antalya Haberler

500

Yorumlar (56)

VİCDAN:

7 Yaşında çocuğun Cuma namazında tek başına ne işi var. Zaten ortalık sapık supuk dolu hastalık var trafik var . daha öncede bir çocuğun trafik kazasında gitmiş. Tamam acı büyük Allah rahmet eylesin sabır versin amma velakin Göz göre göre de gitmiş çocuk. Ailede ihmal var hiç kimse kusura bakmasın. Bakamayacağın çocuğu dünya ya getirip acı çekmesine müsade etmeyin.

11
33
yanıtYanıtla
Pala:

Allah geride kalanlara sabır versin de geç çok bilmiş sana mı kaldı aileyi yargılamak

yanıt4
yanıt0
Oku bir daha:

Tek başına değil babası da çıktı habere az önce babası arabasını çalıştırmak üzere iken çocuk arabanın yanında iken çocuğa araba çarpmış...

yanıt3
yanıt0
Yuh:

Vicdanına tüküreyim senin.

yanıt6
yanıt0
Ada:

Bilip bilmeden yorum yazma lan, babasının gözü önünde oluyor, araç hızlı süratli idi, yamuk yamuk yorum yazma.

yanıt5
yanıt0
Misafir:

Dua etmeyi öğren Gereksiz yorumlar yapma gereksiz

yanıt4
yanıt3
HALK:

KAZA BABASIYLA GİDERKEN OLDU TERBİYESİZ BİLMEDEN YAZMA

yanıt6
yanıt1
emre:

O çocuk şehit oldu , , Bu Dünyada 100 bin yıl ALLAH cc secde etsende, yalvarsanda o çocuğun meleklerin yanında mutlu gülümsemesine erişemezsin. .

yanıt6
yanıt2
D-6:

Tedbir bizden takdir Allah’tan ama senin zihniyetin, düşüncen yanlış çocuk oynarken, markete giderken veya bakkala ekmek almaya giderkende kaza sonucu ölebilirdi camiye gitmeyin namaz kılmayın giderseniz kılarsanız işte böyle olursunuz der gibi şunu bilki Allah herkese abdestli ve cami yolunda ölmeyi nasip etmez bu yersiz ve anlamsız düşüncelerinizi kendinize saklayınız

yanıt4
yanıt0
Gülay:

Ben bu olaya tanığım karşı komşum..Tek başına değildi çocuk babasıyla çıktı ayrıca çarpan kadının çocuğu değil ölen.. çocuk kadının çocuğu değildi kadın ölümüne sebep olduğunu düşünerek haykırdı.. Çünkü oda Kendi çocuğunu kaybetmiş trafik kazasında..yani ihmal yok çocuk babasıyla evinin önündeyken yaşandı..Rabbim kimseye böyle bi acı vermesin çok zor sadece bilginiz olsun istedim..Araçta hızda yoktu nasl oldu anlayamadık 2 tarafta perişan biz komşularda..Rabbim sabırlar versin amin...

yanıt1
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title