WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

BRTV ANKARA’NIN NABZINI TUTTU

Bu haber 26 Şubat 2021 - 14:24 'de eklendi ve 4.557 kez görüntülendi.

Bizim Radyo Televizyon kurumu  26 yıldır Karabük başta olmak üzere bölgemize ve ülkemize hizmet veriyor. BRTV 8 yıl önce uydu yayınlarına başlaması ile birlikte ülkemizin birçok yerinde ve yurtdışında temsilcilerle sizlere daha geniş haber sunmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu temsilciliklerinden biri tanesi de Ankara.

BRTV Yönetim kurulu başkan yardımcısı Osman Çetinkaya ve BRTV Yönetim kurulu üyesi Merve Çetinkaya Ankara kulisi programları için Ankara ‘da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

EROL GÜNDÜZ ANKARA BÜYÜKŞEHİR GENEL SEKRETER YARDIMCISI OLARAK HİZMET VERİYOR.

Karabük Eskipazar doğumlu olan bölgemizin yetiştirdiği değerli bürokrat Erol Gündüz 2 yıl önce yapılan yerel seçimlerden sonra Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına seçilen Mansur Yavaş ile beraber Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Makamında ziyaret ettiğimiz Gündüz” Başkanımız Mansur Yavaş yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye başkanı seçildikten sonra daha önce Beypazarı’nda ve Birçok yerde beraber çalıştığımız başkanımız gel beraber çalışalım dedi ve bende bu göreve geldim. Genel sekreter yardımcısı olarak 2 yıldır burada görev yapıyorum. Ankara’nın daha yaşanılabilir bir kent olması için Gece gündüz çalışıyoruz, trafik , imar ve birçok konuda güzel bir Ankara için çalışıyoruz. Ben Karabük Eskipazar’dan hiç kopmadım ve kopmamda mümkün değil. Bugün sizleri burada görmekten son derece mutlu oldum BRTV’yi takip ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

SEYHAN CENGİZ TURHAN” HAYIR YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK” DEDİ

Bölgemizin yakından tanıdığı Karabük Eskipazar’ın  Fahri hemşerisi olan Seyhan Cengiz Turhan’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları konusunda bilgiler aldık. Ankarada’ki ziyaretlere BRTV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya ve BRTV Yönetim Kurulu Üyesi Merve Çetinkaya katıldı. Turhan “Eskipazar benim için çok önemli ikinci memleketim diyerek başladığı söyleşi de, Doğduğum ve doyduğum yerlere okul başta olmak üzere birçok hayır işlerinde bulundum. Benim için önemli yerlerden bir tanesi de Eskipazar çok Küçük yaşlarda Babamla beraber Eskipazar’a gelmiş Eskipazar lılarla çok yakın ilişkiler olan birisi olarak oraya bir Anadolu Lisesi yaptım, daha sonra oraya fakülte kurulması konusunda çeşitli girişimlerimiz oldu. Ben her türlü desteğe hazırdım ancak Herkes bizim gibi hazır olmadığı için oraya maalesef gereken desteği yapamadık, ben de bu konuyla ilgili Manavgat’ta ilk orta lise  okullarını ve sosyal binalar bir Kampüs yaptırdım, bundan sonra da yapmaya da devam edeceğiz”dedi.

ANKARA KULİSİ PROGRAMLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

Ankara kulisi programları çerçevesinde Ankara’da meclise bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Ülkemizin yetiştirdiği değerli devlet adamı 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Karabük Eski milletvekili Sayın Mehmet Ali Şahin’in makamında ziyaret  ederek Karabük’le ilgili çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunduk.

Ayrıca Karabük milletvekili Niyazi Güneş’i makamında, Cumhur Ünal’ı kuliste  ziyaret ederek Karabük’le ilgili istişarelerde bulunduk. Kuliste  geçen görüşmelerimizi bir bölümüne Zonguldak milletvekili Polat Türkmen, Kastamonu milletvekili Metin Çelik ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu katıldılar. Karabük, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Çankırı  ve Sinop illeri ile ilgili neler yapılabilir, turizmde bu iller birbirine nasıl entegre edilebilir konularında değerlendirmelerde bulunduk. Milletvekillerimizin yakın ilgilerine BRTV ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.