Bozkurt'a veda yemeği

Bozkurt'a veda yemeği
Sarayönü Tren İstasyonu Şefi Mehmet Bozkurt, emekli olma kararı alarak meslek hayatını noktalandırdı.Yaklaşık 40 yıldır Türkiye Devlet Demiryolları'nda çalışan Mehmet Bozkurt için geçtiğimiz günlerde veda yemeği organize...

Sarayönü Tren İstasyonu Şefi Mehmet Bozkurt, emekli olma kararı alarak meslek hayatını noktalandırdı.

Yaklaşık 40 yıldır Türkiye Devlet Demiryolları'nda çalışan Mehmet Bozkurt için geçtiğimiz günlerde veda yemeği organize edildi. Beraber yıllarını geçirdiği mesai arkadaşları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Bozkurt, son mesai gününü arkadaşları ile tamamladı.

Turkuaz Çiftlik Evinde gerçekleştirilen yemek organizasyonuna Bozkurt'un çok sayıda mesai arkadaşı iştirak etti.

24 yıldır Sarayönü'nde görev yapan Sarayönü Tren İstasyonu Şefi Mehmet Bozkurt, yaptığı açıklamada, "Hiyerarşik sıkıntılar, şirketleşme ve ehil kişilerin görev başına getirilmemesinden dolayı neredeyse yarım asrımı verdiğim ve çok sevdiğim kurumumdan ayrılma kararı aldım. Emekliye ayrılma kararımda eşimin sağlık problemleri de etkili oldu. Kurum içerisinde acısıyla tatlısıyla çok güzel günlerim geçti. Çok değerli dostlar edindim. Öte yandan Sarayönü bana bir yuva oldu. Yıllarca emek verdiğim kurumdan ayrılıyor olmak bende bir burukluk yaratmıyor değil. Benden yana tüm mesai arkadaşlarıma hakkım helal olsun." dedi.