Haberler

Satırlı Saldırıya Uğrayan Köpek, Göğsünden Yaralandı

Güncelleme:

İzmir'in Aliağa ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, iddiaya göre bir köpeğe satırla saldırdı. Köpeğin sahibi gerekli yerlere şikayette bulunacağını dile getirdi.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, iddiaya göre bir köpeğe kesici aletle saldırdı. Olayda göğsünden yaralanan talihsiz köpek, yaşadığı evin bahçesine sığındı.

Olay, akşam saatlerinde Yeni Mahalle yakınlarında meydana geldi. Ali Hıdır Coşkun'un sahibi olduğu köpeğe, iddiaya göre kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler, kesici aletle saldırdı.

VETERİNER, YARANIN SATIR İLE YAPILDIĞINI SÖYLEDİ

Olayda göğsünden yaralanan talihsiz köpek, kaçarak yaşadığı evin bahçesine sığındı. Köpeği kanlar içerisinde yatarken gören çevredekiler, durumu Coşkun'a bildirdi. Eve gelen Coşkun, köpeğini alarak veteriner hekime götürdü. Köpeğe müdahalede bulunan veteriner, göğsündeki yaranın satırla yapıldığını öne sürdü. Coşkun, yapılan tedavinin ardından köpeğini eve götürdü.

SALDIRGANLARIN YAKALANMASINI İSTEDİ

Evinde köpeğine bakmaya devam eden Coşkun, gerekli yerlere şikayette bulunacağını ve bunu yapan kişi veya kişilerin yakalanmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeni Mahalle Aliağa İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (39)

HAYVANLARI SEVEN Y:

YÜZSÜSLÜGÜN BU KADARIDA FAZLA ZAVALLI HAYVANDAN NE İSDEDİNİZ BUGÜN HAYVANLARA SALDIRAN YARINDA İNSANLARA SALDIRIR YORUMUM SAHİBİNE KÖPEĞİN EN İYİ ARKADAŞIN ÇABUK İYİLEŞİR . BEN HER ZAMAN YORUMLARIMI YAPARKEN İNSANLARIN HAYVANLARDAN DAHA TEHLİKELİ OLDUKLARINI VE KENDİLERİNDEN BAŞKA ÇANLILARLA YAŞAMASINI BİLEMİYEN ALLAHIN YARATTIĞI MASUM HAYVANLARA ACIMAYAN CANİLERDİR HADİ HAYVAN SEVMEYENLER AYAKLANIN KÖPEK İNSANA SALDIRSAYDI ORTAYI AYAĞA KALDIRIRDINIZ NERDE SİZİN İNSANLIĞINIZ CAN CANDIR YAZIK

27
20
yanıtYanıtla
GÜL:

İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sever oldum.

yanıt6
yanıt2
Pittbula Hayır.:

ozaman pitbull besleme kardeş sende ne bağlamışsın ne tedbir almışsın sonra köpeğime saldırdılar bize niye kimse saldırmıyor durup dururken

41
5
yanıtYanıtla
Tamam:

Torbacı mıdır nedir Allah bilir? Tüm tiplerde bu köpek var. Ne yani hakim mi oldun? Okudun adam mı? Sokak insanları işte

yanıt1
yanıt0
NİM:

HAYVAN DÜŞMANI

yanıt1
yanıt4
PLATON:

hayvana şiddete hayır fakat. o köpek modeli evcil değil yırtıcı bir hayvan. silah dan bir farkı yok. silah da benim emrimle patlar köpek de senin emrinle saldırır. insan bu kilolarca ağırlık basan köpeğe karşı gelemez silah dan çıkan kurşuna karşı gelemediği gibi. ilk sorumlu bu köpeğin sahibidir.

32
7
yanıtYanıtla
Ne.desek.Anlamazlar:

Çok cahil insanlarsınız pitbul değil bu köpek cinsi dogo arjantin en sağadık köpek türüdür bu tür tıpkı golden köpekleri gibi biraz bilgi edinin bilginiz yoksa da bir şey yazmayın cahiller ülke sizin gibiler yüzün den bu durum da okuyun da adam olun az

7
20
yanıtYanıtla
yılmaz:

golden gibi ha?asıl cahil sensin

yanıt8
yanıt2
ss:

bir köpek için tüm ülkeyi cahil yaptın zaten köpek köpek diye dengeyi bozdunuz sokakta köpek sayısı artt bu nedenle artık tam beslenemeyen köpekler saldırmaya başladı sonunda toplu katliam sayenizde yada belediyeler mecburen ya zehirleyecek yada barınak adı altında açlıktan öldürecek

yanıt5
yanıt4
NİM:

KATILIYORUM DOSTUM SANA

yanıt1
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title