Boyabat'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 

Boyabat'ta15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 

Boyabat ilçesinde "15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Boyabat Şehitliği ve şehit kabirleri ziyaret edilip Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu. 

Boyabat ilçesinde "15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, C. Başsavcısı Vekili Yunus Uğurer, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Sezgin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Keskin, Askerlik Şubesi Başkanı Astsby Muhittin Şen, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, daire amirleri, stk temsilcileri ve diğer katılımcılar Boyabat Şehitliği'ni ziyaret edip saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşu sonrasında Şehir Mezarlığındaki Şehit Kabristanlarını ziyaret ettiler.

 

Boyabat Şehir Mezarlığındaki Şehit Kabristanları ziyaretinde şehitlerimizin ruhu için Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk tarafından dua okundu. Gün içerisinde ilçe merkezi ve köylerdeki tüm şehit kabristanları ziyaret edilip Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunarak anılacak.

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı öğle namazı öncesinde Beyazıt Camisinde mevlid-i şerif okunup, namaz çıkışında katılımcılara ilçe kaymakamlığı tarafından yemek ikramında bulunuldu. 

Milli Birlik programı 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde düzenlenecek günün anlamıyla ilgili fotoğraf sergisi, Boyabat Yaz Kur'an Kursu öğrencileri tarafından şehitlerimizi anma programı, milli birlik yürüyüşü ve protokol konuşmalarıyla devam edecek. Program demokrasi nöbeti ve sabah namazı sonrası çorba ikramıyla sona erecek.

Mahmut Coşkun


 



 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115