Boyabatspor, sahasında Ladikspora 2-1 yenildi

Boyabatspor, sahasında Ladikspora 2-1 yenildi

BAL'de mücadele eden Boyabat 1868 Spor kendi sahasında ağırladığı Ladik Belediyespora 2-1 yenilerek 2 yarının 2. maçından puan çıkaramayıp 16 puanda kalırken, rakip takımda 3 puan alarak puanını 16 ya çıkardı.

Maçı Ankara hakemlerinden Turan Çakıl, yardımcı hakemler Burak Toprak ve Mustafa Pelit yönetirken, dördüncü hakem olarak Fırat Görkem Güngör, gözlemci hakem olarak ta Mahmut Albayrak görev aldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşuyla başlayan maçın ilk golünü 28. dakikda misafir takım oyuncularından Hüseyin Demir, 2. golü de yine aynı takım oyuncusu Miraç Ayyıldız 32. dakikada kaydetti.

Boyabat 1868 Spor takımı oyuncusu Arif Arslan 40. dakikada topu ağlara gönderirken ikinci yarı için takımına ve tribünlerdeki tarartarlara moral verdi, umut verdi.

İkinci yarı da gol sesi çıkmazken sarı ve kırmızı kartlar görüldü. Ladik Belediyespor oyuncularından Mertcan Yıldız 55. dakikada, Bünyamin Karabaşoğlu ise 81. dakikada kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar. Ladik Belediyespor maçın geri kalan bölümünde sık sık sakatlanma görüntüleri vererek maçı soğuturken, Boyabat 1868 Sporun baskısı da gol getirmeyince, misafir takım 3 puanla evine döndü.

Maçın en güzel görüntüleri ise sahada değil tribünlerden geldi. Boyabat 1868 Spor taraftarları maçın 23. dakikasında (Elazığ plaka numarası) "Elazığ Sizinle Bizde Üşüdük"  ve "Elazığ Üşüme Boyabat Seninle" söylemleriyle tezahüratta bulunup atkı, bere ve eldivenlerini sahaya atarak depremzedelere destek mesajları verdiler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115