Boyabat'ta zeka ve akıl oyunları sergisi açılıyor

Boyabat'ta zeka ve akıl oyunları sergisi açılıyor

Boyabat Belediyesinden zeka ve akıl oyunları sergisi

Boyabat Belediyesi tarafından düzenlenen “Boyabat 2. Zeka Geliştirici Ahşap Akıl ve Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi" başlıyor.

09-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan sergide; mangala, beşli küp, yapı blokları gibi zekayı geliştirici oyun materyalleri bulunuyor. 

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Çocuk denildiği zaman akla gelen ilk şey, oyun kültürü ve oyuncak. Bizde çocuklarımızı hem eğitici hem de sağlıklı ahşap akıl oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Açmış olduğumuz sergi ile çocuklarımızı sanal hayatın olumsuzluklarından kurtararak sosyal hayat içerisinde var olmalarını hedefliyoruz. Sergide yer alan oyunlar çocuklarımızın yalnızca yeteneklerini geliştirmekle kalmıyor, kötü alışkanlıklar edinmelerine de engel oluyor. Ayrıca bu etkinlik sadece çocuklar için değil aynı zamanda yetişkinlerimiz içinde çok faydalı. Bu tip kültürel etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

09 Ekim Çarşamba günü açılışı gerçekleşecek, Boyabat 2. Zeka Geliştirici Ahşap Akıl ve Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi 09-10-11-12 Ekim'de Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi binasında bulunan toplantı salonunda saat 09.00 ile 17.30 arası açık olmaya devam edecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
orta çarşı
orta çarşı - 5 yıl Önce

başkanım keşke bu sergiyi çarşıda sergileseydik tarih ve kültür iç içe diyede tanıtım yapılsaydı

SIRADAKİ HABER

banner115