Boyabat'ta Trafik Haftası Etkinlikleri

Boyabat'ta Trafik Haftası Etkinlikleri

Boyabat'ta Trafik Haftası Etkinlikleri


Boyabat'ta trafik haftası etkinlikleri kapsamında Jandarma Trafik Ekipleri ve Trafik Polisleri, öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla etkinlik düzenledi.

Boyabat Jandarma Trafik Ekipleri ve Boyabat Emniyeti Trafik Polisleri tarafından trafik haftası dolayısıyla vatandaşları bilinçlendirmek için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu bahçesinde stand kuran ekipler, burada öğrencilere görevlerinde kullandıkları ekipmanları tanıtırken, boyama kitabı, el broşürü ve cetvel gibi  trafik eğitimi sağlayacak malzemeleri çocuklara dağıttılar.

Jandarma Kd.Başçavuş Hacı Uyar öğrencilere  trafikte yaya veya yolcu iken neler yapmaları gerektiğini ifade etti.Konuşmasına devamla Uyar öğrencilerin trafikte nelere dikkat etmeleri gerektiğini ,uyulması gereken kurallar ve emniyet kemerinin öneminden bahsederken ,çocuklardan kurallara uymayan anne babalarını da sık sık uyarmalarını istedi.

Daha sonra Boyabat Otogar Kavşağı'nda öğrencileri yaya üstünlüğü konusunda bilgilendiren Polis ve Jandarma Ekipleri,yoldan geçen sürücüleri durdurarak emniyet kemeri takılı olanlara bilgi verip çiçek hediye ettiler.

Programa Boyabat İlçe Jandarma Komutanı Özay Topçu,Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş,Jandarma ve Polis Ekipleri,öğretmenler,öğrenciler katıldılar.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115