Boyabat'ta ROMERON PARFÜM bayiliği açıldı

Boyabat'ta ROMERON PARFÜM bayiliği açıldı

Boyabat'ta ROMERON PARFÜM bayiliği açıldı

Boyabat ilçesinde 10 Ekim 2019 Perşembe günü Fadime Kutlu isimli esnafımız tarafından ROMERON FARFÜM adıyla firmanın bayilik dükkanı düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Keskin, Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş ve vatandaşlar katıldılar.

Açılış öncesi konuşan İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Fadime Kutlu'yu tebrik edip hayırlı olsun dileklerinde bulındular. Daha sonra Kur'an-ı Kerim okunup, işyerinin sahibine ve ilçemize hayırlı olması için dua edildi.

Protokol tarafından kurdele kesimiyle açılan parfümeri bayiliği dükkanı davetliler ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Ziyaretçilere ikramlarda bulunuldu.

ROMERON PARFÜM bayiliği dükkanını açan Fadime Kutlu, Boyabat Sesi Gazetesine yaptığı açıklamada "Romeron parfümeri 2017 yılında çıktığı yoluna her yıl basamakları tırmanmaya devam etmektedir.

Biz de Boyabat'ta parfümeri bayiliğine ihtiyaç olduğunu görüp. içimizdeki girişimcilik ruhumuzu Romeron gibi kaliteli bir parfüm markasıyla birleştirerek bu bayiliği açmaya karar verdik.

Siz değerli müşterilerimize sadece parfüm değil, eşsiz kolonya ve oda kokuları, hatta bunun yanında oto kokuları da bulunmaktadır. Müşterilerimize benzersiz ve kaliteli ürünler satmayı hedeflemekteyiz.

Tüm halkımızı bu eşsiz kokuları denemeye davet ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Biz de Boyabat Sesi ailesi olarak Fadime Kutlu Hanımefendi ve ailesine hayırlı olsun diyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 15:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercan Gürbüz
Ercan Gürbüz - 4 yıl Önce

HAHHAAA...!!!

T,C. TARİHİNDE, BİR KAYMAKAM'IN(!), BİR BELEDİYE BAŞKAN'ININ(!), BİR EMNİYET MÜDÜR"ÜNÜN(!), VE BİR JANDARMA KOMUTANI'NIN BİR ARAYA GELİP, G.. B...LU BİR PARFÜM DÜKKÂNI AÇTIĞI NERE DE GÖRÜLMÜŞ .!?

SİZ BU ÜLKENİN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK ESPRİSİNİZ AMA...

BİZ BU ESPRİYE ÇOK GÜLERIZ BE YAA..

SIRADAKİ HABER

banner115