Boyabat Marangozlar ve İnşaatçıları İftar Yemeğinde Buluştular

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçıları İftar Yemeğinde Buluştular

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçıarı İftar Yemeğinde Buluştular

Boyabat İlçesi Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanlığı tarafından Zafer Lokantası'nda birlik ve beraberlik gecesi düzenlenip üye ve çalışanları iftar yemeğinde buluştular.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı iftar öncesi yaptığı konuşmasında İftar Yemeğini organize eden Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Murat Yükselecek ve yönetim kuruluna teşekkür ederek "Ramazan ayını bizlere nasip ettiği için, oruç tutmayı bizlere nasip ettiği için, Müslüman olmayı bizlere nasip ettiği için, insan olarak bizleri yarattığı için Allahımıza şükrediyoruz.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası başkanı, yönetim kurulu ve tüm üye arkadaşlarımız mutlu olsunlar, huzurlu olsunlar. Geçtiğimiz günlerde Kızılcahamam'da Berat Albayrak Bakanımızla buluşup, milletvekilimiz sayın Nazım Maviş'le birlikte sizlerin sanayi sitesini konuştuk. Bakanımız bize projenin maliyetini sordu, biz de tahmini maliyeti söyledik. Bakanımız 'Tamam, bu işi halledelim, işe başlayalım' sözünü verdi. 

Ben sizin içinizden gelen belediye başkanıyım, sizi, sizleri sevmeyenlere mahçup etmeyeceğim Allahın izniyle. Bu marangozlar sitesi olacak. Ona göre huzurlu olun, geleceğe güvenle bakın. Boyabat'ın da geleceğine güvenle bakın. Ne söz verdiysek, bütün projelerimizi tek, tek gerçekleştireceğiz. 2023 yılında Boyabat, bir turizm şehri olacaktır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Allah işlerinizi rast getirsin, bol ve bereketli para kazanın. Allah'a emanet olun." dedi.

Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız da iftar programını düzenleyen Marangozlar ve İnşaatçılar Odası başkanı, yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür edip, Allahımız dualarınızı kabul etsin dedi. Yıldız, konuşmasına devamla "Belediye başkanımız ve oda başkanımız marangozlar sitesi hakkındaki gelişmeleri biraz önce anlattı. Sitemizin yapımı için gelişmeleri milletvekilimizle, belediye başkanımızla hep birlikte takip ediyoruz, inşallah en kısa zamanda ihalesi yapılıp inşaatı başlayacaktır. Geç olsun ama güç olmasın. Milletvekilimiz Nazım Maviş gelmek istedi ama, yoğun programı dolayısıyla gelemedi. Hepinize selamları var. Hepızinize kazasız, belasız helalinden bol kazançlar diliyoruz. Hayırlı akşamlar" ifadelerinde bulundu.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Murat Yükselecek te yaptığı konuşmasında davete katılan tüm üyelerine ve diğer misafirlere teşekkür edip hoş geldiniz dedi. Yükselecek, Marangozlar Sitesinin sürecinde yaşadıklarını, karşılarına çıkan zorluklar karşısında pes etmediklerini, yılmadıklarını örnekler vererek anlatıp bu günlere nasıl geldiklerini özetle anlattı.

Başkan Yükselecek, Marangozlar Sitesi için kendilerine destek olan, çaba sarfeden Ak Parti Sinop Mlletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız'a teşekkür edip minnetkar olduklarını ifade ettikten sonra üyelere seslenerek "Değerli üyelerimiz, bu süreçteki amacımız sizlere daha iyi bir gelecek, kendi işyerlerinizde, kendi atölyelerinizde huzur içinde çalışmanız, üretim yapmanız içindir. Eğer birlik ve beraberlik içinde olursak başaramayacağımız iş yoktur. Birlik olmak için üyelik sorumluluklarımızı yerine getirmemiz lazım, aidatlarımızı zamanında ödememiz lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Davetimize katılımlarınız için tekrardan teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

İftar programına ayrıca İlçe Malmüdürü Yahya Şahin, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Demircan, Boyabat Esnaf Odaları Başkanı Feyzullah Öztürk, Boyabat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Volkan Erbay ve diğer davetliler katıldılar.

Mahmut Coşkun

Mehmet Aktaş'ın fotoğraflarından

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre bozkurt
emre bozkurt - 5 yıl Önce

çok iyi iftar olmuş istanbulda yaşayan hemşehrilerimiz mutlaka 23 haziranda istanbulda olunuz. vatana destek teröre hayır.

SIRADAKİ HABER

banner115