Boyabat güreşleri TEK RUMELİ TV'den canlı yayınlanacak

Boyabat güreşleri TEK RUMELİ TV'den canlı yayınlanacak

Boyabat güreşleri TEK RUMELİ TV'den canlı yayınlanacak

Karadeniz Bölgesinin en büyük güreş organizasyonu ve Kırkpınar Güreşlerinin rövanşı olarak kabul edilen Boyabat Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin tarihi belli oldu.

Türkiye’de Karadeniz Bölgesinin en büyük güreş organizasyonu ve Kırkpınar Güreşlerinin rövanşı olarak kabul edilen Boyabat Yağlı Pehlivan Güreşleri 20 Ekim Pazar günü yapılacak.

Boyabat Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Boyabat Yağlı Güreşleri'nde Türkiye'nin ünlü pehlivanlarından 40'a yakın baş pehlivan kol bağlayacak.

2019 Yılı Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün de kol bağlayacağı Boyabat Belediyesi Yağlı Başpehlivan Güreşleri, güreşin değişmeyen adresi TEK RUMELİ TV'den canlı yayınlanacak.

Her yıl olduğu gibi tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin rövanşının yine Boyabat’ta yapılacağını ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ”Kırkpınar’ın rövanşı Boyabat Er Meydanı’nda yapılıyor. Güreşlerimiz kıran kırana mücadelelere sahne oluyor. Ata sporumuz olan yağlı güreşleri Türkiye’nin dört bir yanından gelen güreş severler izleme imkânı bulacak. Boyabat güreşlerini izleme fırsatı ve imkânı bulamayan güreş sever kardeşlerimizde “TEK RUMELİ TV” den canlı olarak izleyebilecekler.” dedi.

Başkan Çakıcı ayrıca gurbette olan Boyabatlılara da bir çağrıda bulunarak, “Doğduğunuz yerler sizlerle daha güzel ve daha değerli” gurbetçi hemşerilerimi de Boyabat güreşlerine davet ediyorum. Gelmeniz bizleri mutlu edecektir ” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115