Boyabat Amerika'da MagicDust Televizyonuna Konu Oldu

Boyabat Extrem Sporları Festivali Amerika'da ses getirdi

Boyabat Belediyesi'nin turizm alanında yapmış olduğu çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

Amerika'da MagicDust Televizyonu tarafından ciddi ve sıradışı viral videoların yayınlandığı RihgThisMinute adlı gösteri programı gözlerin Boyabat'a çevrilmesini neden oldu. 

Amerika'da İngilizce yayın yapan MagicDust Televizyonu, Boyabat'ta iki yıldır yapılmakta olan Extrem Sporları Festivaline yer vererek, Gökyüzünde ki ruh "Türk Yüksek Hat Festivali" için dünyanın tüm adrenalin bağımlıları Türkiye'nin Kuzeyin de Boyabat'ta bir araya geldiler" ifadelerine yer verdi. 

Boyabat'ın turizm sektöründen pay almasının, doğası, tarihi zenginliği ve kültürel varlıklarının tanıtımından geçtiğini belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Geçen sene ve bu sene ilçemizde Extrem Sporları Festivali düzenledik. Roma, Bizans ve Osmanlı İmparatorluklarına ait birçok izlerin yaşandığı ülkemizin en görkemli beşinci kalesi Boyabat Kalesini dünyaya tanıtmak, doğası ve kültürel varlıkları ile insanları büyüyen Boyabat'ımızın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla böyle bir festival düzenledik.  Yapmış olduğumuz festivale yurt içi ve yurt dışından bir çok adrenalin tutkunu sporcu katıldı. İlçemiz yurt genelinde tanıtılırken, Amerika'da MagicDust Television adlı kanalında yayınlanan program da Boyabat'ın konuşulması bizleri son derece memnun etti. Çalışmalarımız ve gayretlerimiz neticesinde, Boyabat turizm şehri olacaktır" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Güldüren Somoğlu
Güldüren Somoğlu - 5 yıl Önce

Kutluyorum, Avrupa standartlarında ilçeler oluşturmak zorundayız, tertemiz bir çevre, yemyeşil doğa, zerre kadar kirlenmemiş her çeşit su kaynakları için kolları sıvamalıyız o zaman turizm ve ekonomi de şaha kalkacaktır, daha çok yabancı kanallarda güzelliklerimiz konu olacaktır, özgün ve güzel dokulu şehirler oluşturmak zorundayız

Hüseyin  Tolga
Hüseyin Tolga - 5 yıl Önce

Boyabat belediye başkanını kutluyorum.. Bölgesinde her yönüyle güzel olan..sosyal alanda .modern olan beyanatı çok güzel tanıtmış...Boyabat her yönden gelismeye müsait.turkiyenin en eski ilçesi..başkanımıza başarılar dilerim..

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138