Boyabat 1868 Spor'un Bal Ligindeki Başarısı İçin Toplantı Düzenlendi

Boyabat 1868 Spor'un Bal Ligindeki Başarısı İçin Toplantı Düzenlendi

Çamlıcatepe'deki Boyabat 1868 Spor Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Kaymekamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Ali Koca, Anasponsor İşadamı Vahdet Erdoğan, sponsor işadamları Yusuf Savaş, Akif Ersoy, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk, Boyabat Ziraat Odası Başkanı Cemil Elmacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunoğlu, Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Demircan, İsa Bağcı, Rıdvan Mete, stk temsilcileri, muhtarlar ve takım oyuncuları katıldılar.

Boyabat 1868 Spor tarafından düzenlenen yemekli toplantının açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Ali Koca yaptı. Ali Koca, konuşmasında takımın Bal Ligine çıkış sürecinde kendilerine maddi manevi destek verenlere teşekkür edip geçmişten kala bir borçlarının olmadığını söyledi.

Koca konuşmasında "Bal ligi müsabakaları boyunca takımın tüm giderleri için tahmini bir hap yaptık. 900 bin ile 1 milyon lira arasında bir hedef belirledik. İnşallah sponsorlarımızın ve Boyabat halkının destekleriyle 3. lige çıkmak için bütün gayretlerimizi göstereceğiz. Hedefimiz bal liginde de şampiyon olmaktır. " dedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, konuşmasında bu toplandıyı düzenleyen Boyabat 1868 Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür ederek "Bu takımın amatör ligden bal ligine çıkması için sponsor olan işadamları Vahdet Erdoğan, Yusuf Savaş, Akif Ersoy'u Boyabat sevdaları için tebrik ediyorum, takımımız bu işadamlarımızın omuzlarında bu güne geldi. 
Ben birlikteliğimiz ve desteklerimizle takımımızın bal lginde şampiyon olacağına inanıyorum. Biz belediye olarak, kaymakamlık olara bu zamana kadar üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık, bundan sonra da fazlasıyla yapacağız. Bu kulüp bizim kulübümüz, bütün Boyabat'ın kulübü, bizi temsil ediyor.

Ben bu toplantıya katılan ve katılamayan esnaflarımızdan, işadamlarımızdan, Boyabatlıyım diyen gurbetteki işadamlarımızdan takımımıza destek istiyorum. Futbolcu arkadaşlarım, biz burda da deplasmanda da sizlerin yanınızdayız, sizler yürekli kalplerizle oynayın. Sizlerden başarı bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat 1868 Sporun birkaç Boyabat sevdalısı işadamı, belediyemiz ve siz sporseverlerin desteğiyle bal ligine çıktı diyerek, bu takımın sonuna kadar arkasında olmalıyız dedi.

Aksoy, "Bu takım Boyabat'ın ismini taşıyor, bayrağını temsil ediyor. Gücümüzün yettiği ölçüde, maddi manevi ne yapabiliyorsak desteklerimizi esirgemeyeceğiz. İnşallah bu toplantı takımın başarılı sonuçlar alıp şampiyonluğa koşmasına sebep olur.

Ben toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere, takımın başarısı için maddi manevi desteği olanlara Boyabatlılar adına, futbolseverler adına teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı sonuçlar alarak Boyabat'ın bayrağını her yerde dalgalandırırız." ifadelerinde bulundu.

Daha sonra salondaki toplantıya katılanlardan söz alanlar takımın başarılı olması, maddi sıkıntılar yaşamaması için neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, öneriler sunuldu. Takıma sponsor olan işadamları düşüncelerini, amaçlarını açıklayıp Boyabat halkının takımlarına sahip çıkmaları vurgulandı.

Mahmut Coşkun


Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 12:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAKAN
HAKAN - 5 yıl Önce

Daylı sdatının etrafını düzeltip sdatın çevresini 1,5 metre yüksekliğinde duvarlar kapatılması gerek diye düşünüyorum bu konuda çalışma yapılması gerek.Bu şekilde sdatyum düzeltilirse daha güzel bir görünüme kavuşur halı saha ortamından çıkar su an hal sahada maç yapılıyor gibi duruyor

Sami
Sami - 5 yıl Önce

Merakla takip ediyoruz gurbetten selamlar, başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner115