Boşandığı eşini şiddete maruz bırakan Zarap'tan pişkin savunma

Boşandığı eşini şiddete maruz bırakan Zarap'tan pişkin savunma

Samsun'da, 3 yıl önce boşandığı eski eşi E.M.'yi 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde şiddete maruz bırakan ve tutuklanan İbrahim Zarap’ın savcılık sorgusu yok artık dedirtti. Zarap, "Özelikle çocuğumun önünde yapmazdım" dedi.

Samsun'da, 3 yıl önce boşandığı eski eşi E.M.'yi 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde şiddete maruz bırakan ve "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklanan İbrahim Zarap’ın savcılık sorgusu ortaya çıktı.

ZARAP'TAN PİŞKİN SAVUNMA

Zarap, ifadesinde, olay gecesi alkol aldığı gerekçesiyle aklının yerinde olmadığını söyledi. Zarap, ifadesinde şunları söyledi: "Çocuğumla bir süre vakit geçirdikten sonra kendim de ayrıca alkol aldım. Alkol aldığım sırada çocuğum yanımda değildi. Saat 21.00’da çocuğu teslim etmek üzere anlaştık. Eşim beni görünce ‘çocuğu bir daha sana göstermeyeceğim’ dedi. Daha öncesinde böyle tehdit ediyordu. Bilincimi kaybettim. Ne oldu hatırlamıyorum. Eşim en son yerdeydi. Çocuğumu alıp gidiyordum. İnsanlar bana saldırdı. Çok pişmanım. Aklım yerinde değildi, yoksa böyle yapmazdım. Özelikle çocuğumun önünde yapmazdım. Görüntüleri izledim, orada kendimi tanıyamadım, o kişinin ben olduğuna inanamadım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN