""

Borsa üyeleri iftarda bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 19:32

Borsa üyeleri iftarda bir araya geldi

Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebeti ile düzenlediği iftar yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi.

Borsa üyeleri iftarda bir araya geldi
Son Güncelleme :

23 Haziran 2017 - 7:00

Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu ve Üyeleri, misafir ve konukları kapıda karşıladılar.
Düzenlenen iftar yemeğine Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, İş Bankası Yerköy Şube Müdürü Mehmet Böğürcü, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu TKDK Yetkilileri, Borsa Üyeleri ve çiftçiler katıldı.
Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu yaptığı konuşmada; Sözlerime başlarken Ramazanı şeriflerimizi tebrik eder bu mübarek ayın sizlere ülkemize milletimize İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Hepinizi şahsım ve Ticaret Borsası olarak saygılarımla selamlıyorum hepiniz hoş geldiniz. Birlikte iftar açmak ve iftar sevincini yaşamak için böyle bir organizasyon düşündük. İnşallah gelecek yıllarda da iftar sofralarında buluşuruz. Ben teşrif eden herkese teşekkür eder, şimdiden Ramazan Bayramınızı kutlarım” diye konuştu.İftar sonrası Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu TKDK Yetkilileri, Hibe programları hakkında çiftçilere ve üyelere çeşitli bilgiler aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.