Haberler

Bornozla yatağa atlayan Nusret Gökçe'nin cinsel organı göründü

Güncelleme:

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından satın aldığı lüks otelde keyif yaptığı bir günü paylaştı. Bornozla yatağa atlayan Gökçe'nin cinsel organı göründü.

Tuz serpme hareketiyle adını dünyaya duyuran Nusret Gökçe, 30,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından otel odasındaki bir gününü yayınladı. Küvette köpük banyo yaptıktan sonra bornozla yatağa atlayan Gökçe, frikik kurbanı oldu.

CİNSEL ORGANI GÖRÜNDÜ

Yatağa atlayıp üzerine yorganı çeken Nusret Gökçe'nin bornozu açılınca cinsel organı göründü. Gökçe'nin kısa sürede 565 bin görüntülenme alan videosuna "Yatağa atlarken altında bir şey yok mu", "İyi de frikik verdin", "Her şeyin gözüküyor kaldır bunu" ve "Terbiyesizliğin lüzumu yok" gibi yorumlar yapıldı. Takipçilerinin binlerce yorum yapıp uyardığı Nusret, videosunu henüz yayından kaldırmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Instagram Gökçe Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (323)

Oğuz:

Suç insanlarda adamın lokantası var. Gidip 1 kez bile lokantasından yemek yememiş milyonlarca geri zekalı bu adamı takip ediyor.

83
15
yanıtYanıtla
selda:

Adam da haya edep kalmamış para delirtmiş

74
7
yanıtYanıtla
kebapçı selo:

iyice şımarttılar bu edep fukarası. denyoyu.

69
7
yanıtYanıtla
Sitem:

Bu ne rezillik bu adamın neden haberini yapıyor medya

63
10
yanıtYanıtla
Kardeş:

Türkiye bura ne bekli10

yanıt0
yanıt0
cevap:

medyanın yüzde doksanı siyonistlerin elinde maksatları filimleri haberleri sadece insanları yozlaştırmak değerlerini, ahlaklarını yok etmek bu haberde onlardan biri zira kölelik düzeni bunu gerektiriyor ruhsuz onursuz insanlık aksi taktirde onurlu insanları asla köle yapamazlar .

yanıt17
yanıt0
S.S:

SONRADAN GÖRMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU EN İYİ ANLATAN VARLIK. . . . . . . . . . . .

65
6
yanıtYanıtla
alp:

memlekette kasap lara saygı sonsuz. bu adamı şımartmak niye. iyice cıvıdı. şarlatan. yapmayın haber bu ve böyle dengesizleri. kim bu şarlatan. binlerce kasabımız var. bu şov yapan şarlatan. ona öyle bir tuz serperlerki, her yeri kurur. akıllı olsun şarlatan.

58
8
yanıtYanıtla
Qwr:

Kıskanma

yanıt0
yanıt0
AVCI:

hee cok dogru söyledin hemde çocukken istanbul sosyetelerine bunu göstermeye başladı hemde kendi körpe beyaz etini sosyete kadinlarin şeylerine de pudra şekeri serpip sonra da yalıyordu işte böyle nusret usta tuz serpici oldu bu sosyetelr de onu amerikaya götür dü :)

yanıt1
yanıt1
Tüm 323 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title