Bornova CHP Kadın Kolları, Anneler Günü’ nde de Alanlardaydı

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybetmesinin yıl dönümüyle aynı gün olması nedeniyle bu Anneler Günü yüreklere acıyı ve hüznü de beraberinde taşıdı.

15 Mayıs 2018 - 08:13

Soma katliamının yıldönümü olan 12 Mayıs tarihine denk gelen  bu Anneler Günü’nde, Bornova’nın Naldöken Mahallesi’nde yaşayan, aynı zamanda bugün doğan anneleri ziyaret edip gönüllerini alan CHP Bornova Kadın Kolları’nın emekçileri anneler ve kadınlar, Soma katliamına atıfta bulunarak, iş kazalarının kader olmadığının da altını çizdiler.

Annelerin yüreklerinin her coğrafyada aynı sevgiyle attığını dile getiren CHP'li kadınlar, analara evlat acısı yaşatmanın hiç bir haklı gerekçesi olamayacağını vurguladılar. 24 Haziran seçimlerine yaklaşıldıkça Türkiye' de yeni bir baharın tatlı esintilerinin "ince ince" hissedilmeye başlandığını da söyleyen CHP Bornova Kadın Kolları üyeleri “madencinin fıtratında kaza ve ölümlerinin olmadığı aydınlık günlerin müjdesini veriyoruz” diyerek sözlerini noktaladılar.

Bu haber 2245 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()