Bor Belediye Başkanı Serkan Baran Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran,mazbatasını alarak görevine başladı.

GÜNDEM 04.04.2019, 18:21 04.04.2019, 18:26
Bor Belediye Başkanı Serkan Baran Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran,mazbatasını alarak görevine başladı.

31 Aralık Mahalli İdareler Seçimleri sonucu AK Parti'den Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran, mazbatasını alarak görevine başladı.

Bor İlçe Seçim kurulu önünde düzenlenen törende,Niğde Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun,Selim Gültekin,Ak Parti Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin,Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz,Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş,İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mazbata törenininde sıra ile konuşma yapan Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin,özetle ;

"Geçtiğimiz gün Niğde adayımız Emrah Özdemir bu gün ise Bor adayımız Serkan Baran bey ve Bahçeli Kasabası adayımız Zafer Tokgöz'ün mazbata törenine katıldık.Öncelikle Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun diyoruz.Bu adaylarımız ve bizim değil,öncelikle vatandaşlarımızın teveccühleri,teşkilatımızın özverili,sıkı ve disiplinli çalışması ile gerçekleşmiştir."Dediler.

Çiçeği burnunda Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ise ;

"Seçim boyunca bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunar,ilk günden bu güne yanımda yer alan il ilçe parti teşkilatlarımıza,milletvekillerimize teşekkür ediyorum.Bu gün resmi olarak mazbatayı aldık fakat biz daha önce vatandaşlarımızdan gönül mazbatasını almıştık " Dedi.   

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)