• resmi ilanlar

BOLULULAR, BOLULU BAŞKANI ZİYARET ETTİ

13/12/2018 11:00

Bolulu hemşehrimiz Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği yönetimi ile bir araya geldi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Aynur Arabacıoğlu ve yönetimini kabul ederek Altındağ’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Veysel Tiryaki; “Bolulu hemşehrilerimi burada görmekten çok mutlu oldum” dedi. Derneklerinin önemine değinerek, “Göreve geldiğim günden beri Bolulu hemşehrilerime yardımcı olmaya çalışıyorum onlarla bir araya geliyorum, ihtiyaçlarını soruyorum. Bolulu hemşehri derneklerini önemsiyorum” dedi.  

 

Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Aynur Arabacıoğlu da “Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye bizleri kabul ettiği için teşekkür deriz. Bugüne kadar Ankara’da Altındağ’da yaptığı çalışmalar ve hizmetlerde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Dernek üyelerini tanıtarak Ankara’da geçmişte yaptığımız faaliyetlerin artarak devam ettiğini, 864.etkinliklerini Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile beraber yaptıklarını dile getirdi. Arabacıoğlu yakında yapacakları saray sevgi evleri projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Günün anısına Türk Bayrağı hediye edilerek üyelerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler. Elif Erdoğan

İlk yorum yapan siz olun!
 1250 karakter yazabilirsiniz

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: