VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 20 EYLÜL PERŞEMBE

20 Eylül 2018

..........................

1-Sarıcalar Mahallesi halkından, (merhum) Terzi Ayhan KARABIYIK’ın eşi, İlknur SEYREK, Aynur ÖREN, Nuray DİNÇER, Erhan KARABIYIK ve Doktor İlhan KARABIYIK’ın anneleri, Feyzullah ÖREN, Yılmaz DİNÇER, Yeliz ve Selma KARABIYIK’ın kayınvalidelesi, Fatih ve Aysun ÖREN, Hakan, Soner, Hülya ve Emine DİNÇER’in anneanneleri, Emir, Elif, Umut ve Ozan KARABIYIK’ın babaanneleri; Sabahat Karabıyık hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Sarıcalar Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Tabaklar Mahallesi halkından, Safinaz ERLAT’ın eşi, Yıldırım ERLAT ve Nermin ÖZPENPECİ’nin babaları, Saip ÖZPENPECİ’nin kayınpederi, Kemal Yüksel ÖZPENPECİ’nin dünürü; Kemalattin Erlat hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

3-Seben ilçesi Solaklar köyü halkından, Cemil ÖZKALAY’ın eşi, Neslihan HOÇAŞ ve Ayten DÖNMEZ’in anneleri, Çetin HOÇAŞ ve Mehmet Emin DÖNMEZ’in kayınvalidesi, Faik, Özge, Beyza, Furkan, Zeynep’in anneanneleri; Seher Özkalay hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Solaklar köyü mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.