VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 18 MART PAZAR

18 Mart 2018

.....................................

Bakırlı köyü halkından, Hatice ALA’nın eşi, Metin KORKMAZ’ın kayınpederi, Bakırlı köyü eski muhtarı Şerafettin ALA, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Bakırlı köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Pirahmetler köyü halkından, (merhum) Mustafa ve Hayriye TÜRK’ün oğlu, Nurettin TÜRK’ün kardeşi, Fatih TÜRK’ün amcası, eski berberlerden Kuduret TÜRK, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Pirahmetler köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Semerkant mahallesi halkından, Hacı Hüseyin AKDENİZ’in eşi, Huriye, Fatma ve Çarıkçı Trans çalışanlarından İsmail’in anneleri, Emre, Merve, Koray, Betül, Enes ve İrem’in büyükanneleri, Hüseyin İNCE, Hüseyin AKGÜN ve Nurhan AKDENİZ’in kayınvalidesi Emine AKDENİZ, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 de Aktaş mahallesindeki evinden alınarak Yeni Akçakavak köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.