VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 18 EYLÜL SALI

18 Eylül 2018

......................

1-Kültür mahallesi halkından, Kadri ÖZDEMİR’in eşi,Ali ÖZDEMİR’in annesi, Hamdi ERCAN ve Ayşe ERCAN’ın ablası; Güldane Özdemir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür mahallesi Fatih camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Aşağı Civril mahallesi halkından (merhume) Nezaket GÜLER’in eşi, İbrahim GÜLER, Aysel FIRAT, Emine ÇETİN ve Hatice  AKKAYA’nın babaları, Burak ve Tuğba GÜLER’in dedeleri, Türcan trasın kurucularından; Yusuf Güler hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün  Civril mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Seben ilçesi Değirmenkaya köyü halkından (merhum) Mustafa Hulisi YILDIZ ve (merhume) Esma YILDIZ’ın oğlu, (merhume) Rabia YILDIZ’ın eşi, Nursen ÇAMLIBEL,Gülsen KANDEMİR, Cemile KOYUNCU’nun babaları, Necmiye ÖZTÜRK ve Gülnaz GÜVEN’in abisi; Niyazi Yıldız hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben merkez camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

1 yorum yapılmış
  • Asuman
    19 Eylül 2018 • 00:55
    Türcan tras değil TÜRKCAN TRANS Harf yanlış olduğu zaman direk anlam ve mana değişiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.