Bolu'da koronavirüs aşısı tam gaz

Bolu'da koronavirüs aşısı tam gaz
16 Şubat 2021

Korona virüsle mücadele kapsamında uygulanan korona virüs aşısı belirlenen takvime göre devam ediyor. Korona virüsle mücadele kapsamında başlatılan aşı uygulamasında aşılananların toplam sayısı 4,5 milyonu geçerken ilimiz Bolu’da ise 27 Binin üzerinde aşılma işlemi yapıldı.

Haber : Sefa GÜNAY 

Korona virüsle mücadele kapsamında başlatılan aşı uygulaması belirlenen takvime göre tam gaz devam ediyor. Sağlık Bakanlığının güncel olarak yayınladığı aşılama haritasındaki son rakamlara göre bu güne kadar ülke genelinde toplamda 4,5 milyonu aşkın kişi aşı olurken bunlardan 618 Bin 753 kişi ye ise ikinci doz aşısı yapıldı.

“BOLU’DA 3 BİN 922 KİŞİYE İSE İKİNCİ DOZ AŞI YAPILDI”

Aşılama işleminin tüm hızıyla devam ettiği ilimiz Bolu’da ise toplamda 27 Bin 450 kişiye Kovit-19 aşısı yapıldı. Bu güne kadar 23 Bin 525 kişiye birinci doz aşı yapılırken 3 Bin 922 kişiye ise ikinci doz aşı yapıldı.

BOLU’DA AŞILANANLARIN SAYI 27 BİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Korona virüsle mücadele kapsamında başlatılan aşı uygulamasında aşılananların toplam sayısı 4,5 milyonu geçerken ilimiz Bolu’da ise 27 Binin üzerinde aşılma işlemi yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.