• resmi ilanlar

BOLU RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE DEVAM DEDİ

24/06/2018 19:04

ARZU AYDIN, FEHMİ KÜPÇÜ VE TANJU ÖZCAN'I MECLİSE GÖNDERDİK

Bolu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile devam dedi. 222 bin 450 seçmenin 195 bin 900’ü sandık başına giderken, resmi olmayan sonuçlara göre; Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan %66 oy aldı. Muharrem İnce %23, Meral Akşener de %8,5’de kaldı.

Milletvekilliği seçiminde ise; Cumhur İttifakı %67,3 oy aldı. Bunun %51,3’ü AK Parti, %14,8’ini MHP hanesine yazdı. Millet İttifakı ise Milletvekilliği seçiminde %30,3 oy aldı. Bunun %20’sini CHP, %8,5’ini İYİ Parti, %1,5’ini ise SP aldı.

Haber: Mehmet Ali Atalay

AK Parti bütün ilçelerden birinci parti olarak çıkarak bir başarıya daha imza attı. AK Parti İl Başkanlığında sonuçların belli olmasıyla büyük coşku yaşanırken, AK Parti sevdalıları sokaklara döküldü. Bayraklarla coşkulu kutlamalar yapıldı.

Seçimi kazanan Ak Parti saat: 21.00’de kutlamalara başladı. Konvoylarla yola çıkan Ak Partililer, Bolu Belediye Meydanını da doldurarak Ak Parti seçim müzikleriyle coştular. Tüm Ak Partililer Belediye Meydanında kurulan platforma çıkarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

“ALLAH SİZE HİZMETTE LAYIK OLMAYI NASİP ETSİN”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Yaptığı konuşmada Bolu halkına teşekkür ederek, “24 Haziran’da millet iradesini ortaya koymuş ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Başkan olarak seçmiştir. Size hizmet etmek için bundan sonra daha çok çalışacağız. Allah size hizmette layık olmayı nasip etsin. Hepinize teşekkür ediyorum. Gazamıza mübarek olsun.  Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN”

Yeniden Milletvekili olarak Meclis’e giden Fehmi Küpçü de “Köroğlu’nun torunları, aziz Bolu ayakta. Gazamız mübarek olsun. Belki yoruldunuz ama hiç eğilmediniz. Bu millet hiç eğilmedi. Bu coğrafyanın evladı, Anadolu coğrafyasını yağız delikanlısı Recep Tayyip Erdoğan sadece milletimin önünde eğilirim dedi. Bizlere sadece rabbimiz ve milletimiz önünde başımızı eğdiren kadim milletimize teşekkür ederiz. Dik duran Anadolu’nun yağız delikanlılarına teşekkür ederiz” diyerek Bolu halkına hitap etti.

“SÖZÜMÜZ VAR REİS SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ”

Bolu’nun kadın milletvekili olarak TBMM’ye giden Arzu Aydın konuşmasına “Yeniden dirilişin tarihini yazacağız. Sözümüz var reis seni başkan yapacağız” sözleriyle başladı. Arzu Aydın konuşmasında “Biz bu sözü çok önce vermiştik. Sözümüzü tutmamızı nasip eden rabbime şükür olsun. Bazen zordur konuşmak. Söyleyecek çok şey var ama kelimeler kifayetsizdir. Biz inanmıştık. Biz her karanlığın sabahı olacağına inanmış ve sabrın sonu selamettir demiştik. Sabrımızın sonunu selamete erdiren rabbime şükürler olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR  (Toplam 1 yorum)

  • Bolulu  (26.06.2018 13:39:42)

    Gerede Kek istemiş

  • Yorum yazın!
     1250 karakter yazabilirsiniz

    Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: