AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün düzenlediği kahvaltılı toplantıda, geçmiş dönemlerin ilçe başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Saat 09.30 sıralarında Şapçı Prestige Hotel’de başlayan toplantıda konuşan Boyalık, toplantı hakkında bilgi vererek, “Geçmişine değer vermeyen, hiçbir oluşum, parti, yönetim, başkan gelecekten bir şey bekleyemez. Bu sebeple geçmişte bizim partimizde emekleri olan kıymetli ağabeylerimizin fikir ve düşüncülerini almak, istişarede bulunmak amacıyla toplantıyı düzenledik.” şeklinde konuştu.

BU KAHVALTI 2019 YEREL SEÇİMLERİNE HAZIRLIĞIN BAŞLANGICIDIR

Yapacakları çalışmalar ile toplantıların düzenli bir şekilde devam edeceğini dile getiren Hüseyin Boyalık, “Bu kahvaltı 2019 yerel seçimlerine hazırlığın başlangıcıdır. 2019 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Keşan Belediyesi’ni kazanması adına yapacağımız çalışmaların başlangıç toplantısıdır. Bununla ilgili İl Başkanımız İlyas Akmeşe, Milletvekilimiz Rafet Sezen çok istekliler. Onların da desteğini alarak Keşan’da yapacağımız çalışmalar ve hükümetten gelecek ödenekler ile Keşan’ın çehresini değiştireceğiz. Keşan’da iyi hizmetlere öncülük edeceğiz. Akabinde önümüzdeki dönemde Keşan Belediyesi’ni AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız.”  dedi.

BÖLGEMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’nin geçtiğimiz günlerde Edirne’yi ziyaret ettiğini hatırlatan Boyalık, son olarak şunları söyledi: “Sayın Bakanımız önümüzdeki aylarda İpsala Gümrük Kapısı’nı ziyaret edecek. İpsala Gümrük Kapısı’nın ithalat ve ihracatta gümrükleme işleminin Tekirdağ’da değil İpsala’da yapılması sağlanacak. Bu konuda söz verdi. Fiziki şartların oluşturularak bu işin yapılması gerektiğini bakanımıza ilettik. Kendisi de ziyarette bulunarak, konuyla ilgileneceğini söyledi. Keşan’da ithalat ihracat yapan iş adamlarımız var. Keşan’dan TIR’larını yükleyerek Tekirdağ’a göndererek gümrükleme yapmaktan kurtulacaklar. Bölgemiz açısında önemli bir gelişme.”