2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyoruz, iyi bir eğitimle geleceğe daha sağlam yatırımlar yapılacağının altını çizerken, bir toplumun gelişmesi ve kalkınmasının en önemli unsuru, iyi eğitilmiş bireylerdir.

"Dünyaya sevgi ile bakan, gönül bahçesi sevgi kokan, sağduyusu ile ön yargıları yıkan gönül mimarlarımızın gözleriyle dünyaya bakan nesiller, aydınlık yarınların güvencesidir. Küreselleşen dünyamızda büyük bir hızla değişen ve gelişen milletler, teknolojik gelişmelere ayak uydurmak, dünya pazarlarında söz sahibi olabilmek için çağdaş, üreten, bireysel farkları dikkate alan çağdaş bir eğitim sistemine sahip olmalıdır.

Bu süreçte, hepimiz üzerimize düşeni yapmalı, çocuklarımıza ve gençlerimize demokratik, modern, bilimsel ve teknolojik eğitim ortamları hazırlayarak, topluma yararlı, maddi ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmalıyız.

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) olarak; 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın Geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimizin, Türkiye'nin geleceğinin emanet edildiği, sevgi, sabır ve özveriyle görevlerini yerine getiren eğitimin her kademesindeki öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını temenni eder, başarılarla dolu olarak geçmesini diliyoruz.