BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI(BOLDAV)

Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basınımızın özveri ile çalışan değerli Gazetecileri; doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ile karanlıkların ışığa açılan pencereleridir. İletişimin en temel taşlarından olan gazetecilik, toplumun gelişmesinde ve haber almasında çok önemli ve büyük sorumluluklar taşıyan bir meslektir.

 

Basın, toplumun gerçekleri tarafsız bir şekilde öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan, bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumun isteklerine göre kamuoyu oluşmasını sağlayan, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracıdır.

 

Basının zayıf olduğu ve halkın yeterince bilgilendirilmediği toplumlar daima zayıf ve geri kalmaya mahkumdurlar. O bakımdan İlçemiz, İlimiz, Bölgemiz ve Ulusal Platformda sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine ve kalkınmasına ve çağdaşlaşmamızda önemli rol oynayan, zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile bu şerefli mesleği icra eden fedakâr gazetecilerimizin gösterdiği emeğe sonsuz saygı duyuyoruz.

 

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı(BOLDAV) olarak; İlçemiz, İlimiz, Bölgemiz ve Ulusal Platformda faaliyet gösteren basında her kademede görev yapan çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutlar, başarılı hizmetlerinizden dolayı teşekkür eder, selam ve saygılarımızı sunarız.