Boğulma Olaylarının Yaşandığı Alana Büyükşehir El Attı

Boğulma Olaylarının Yaşandığı Alana Büyükşehir El Attı

Boğulma Olaylarının Yaşandığı Alana Büyükşehir El Attı

Büyükşehir Belediyesi MESKİ ekipleri, sık sık boğulma olaylarının yaşandığı Tarsus Keşbükü Irmağı Kapızağzı mevkiindeki ırmak içerisinde oluşan göleti, doğal hayata zarar vermeyecek şekilde malzemeyle doldurarak, derinliğini azalttı.

Doğal güzelliği ile her zaman çekim alanı olan, ancak yaşanan boğulma olayları nedeniyle sürekli gündeme gelen Tarsus Keşbükü Irmağı Kapızağzı mevkiindeki ırmak içerisinde oluşan gölete, Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) ekipleri müdahale etti.

Vatandaşlardan sık sık yaşanan boğulma olaylarına önlem alınması için gelen talep üzerine ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatlarıyla MESKİ ekipleri tarafından söz konusu gölet, suyun akışını engellemeyecek şekilde çakıl ve diğer dolgu malzemeleriyle dolduruldu.

Zor doğa şartlarına rağmen çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren ekipler, aynı zamanda bazı noktalarda temizlik çalışması da yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36